#88 Muğdat Çelik

arkadaş selçuk bile sonradan şans buluyor bu adam bulamıyor yani hocanın kafasında ne var bilmiyorum ama o kafasının içine açtırıp bakmak lazım.

Bu adam çok mu kötü eğer öyleyse neden alındı demek ki beğenilmiş alınmış eee ozaman neden oynatılmıyor Eren ve Sinan kadar oynayamaz mı...

Bu transfer göstermelik oldu ne icin oldu bilmiyorum ama mugdatin sözlesmesinden belliki sezon sonu gidecegi, bu sartlarda alan memnun takim katilan mugdat da memnun harbi tuaf bir transfer oldu

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tıpkı Ömer Bayram gibi kendisini de hiç istemedim. Fiyatlar cazipti sadece. Süper Lig seviyesinde bile daha 3 ay oynayan biriydi kendisi.

Bonservvisiz olması ve düşük maaşı yüzünden alındı biraz. Ancak Yunus Akgün çıkınca onun hiç şansı kalmadı. Bence devre arası yollanır.

Akhisar,Galatasaray,Muğdat. Üç taraf içinde kötü oldu bu hamle.

sinan'dan 50 kat daha iyi oynayacagini biliyoruz

Senden bir bok olmaz, sözleşme bedelin iyi, yat paranı al sonra takımdan defol

ZTK için alınan topçudan medet umuyoruz.

Suç ne Muğdat da ne de oyuna alan Terim'de

Halı saha maçı yapsak çağırmam. Yine çok arayıp nokta atışı yaptığımız transferlerden biri olmuş tebrik ediyorum.

bu kim

niye yunus oynamadı

yaşa göremi karar veriyoruz, ozm ozan niye oynuyor

Futbolcu falan değil yaw kimse kusura bakmasın boş boş 1-2 koşu dışında Erenden hiçbir fazlası yok.

Ah be Muğdat Belhanda'nın pasındaki pozisyonda ilk müdahalede darbeyi hissettiğin gibi yere düşsen almıştın penaltıyı.

Geri
Üst Alt