- 26 Kasım 2012
- 179.211
- 241.291
- 5.688
kornerde yaptığı 3kağıtı beğenmedim
böyle hareketlere gerek yok
böyle hareketlere gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su adami dogru duzgun dakika almamis, fit degilken Schalke karsisinda zaten bircok eksikle ve kisir oynarken 20 dakikalik performansiyla elestirip ulan bunu mu aldiniz diyen ya analiz kapasitesinden yoksun ya da art niyetlidir, belki de kuyruk acisi olan bir Fenerlidir
Bunu soylemekle beraber bu 20 dakikayi iyi degerlendiremedigini belirtmek yanlis olmaz
değerli yorumlarMariano ve çetesi kaç maçtır leş oynarken ligde oynatılmayan ve toplam bu sene aldığı süre 90 dakika bile etmeyen Muğdat'a önde kaç top geldi de kötü oynamış diye sallıyorsunuz? Eren ne oynadı? Hele Sinan Gümüş ne oynadı? Takım çıkamadı 2.yarı. Sezon başından beri oynadığı halde tek gol atmış Sinan balonu mesela. 5 dakika iyi oynadı sonra kayboldu. Etkisizdi ama top gelmedi. 3 milyon euroluk Selçuk'tan daha gayretliydi.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neden 11 de olamadığı görüldü sanırım. Erenden bile kötü.
Güzel spor tavsiye ederim:Ben goremedim
Müthiş oyunumuzun içine etti gerçekten
Bir dahaki maç muğdat oynamazsa yine total futbolun zirvesine çıkarızAyıp etti oysa ki Eren şahane oynuyordu.
Bir dahaki maç muğdat oynamazsa yine total futbolun zirvesine çıkarız
değerli yorumlar![]()