#88 Muğdat Çelik

Bence de bu oynasın. Eğer bugun oynasaydi fener defansini yaptigi kosular ile zorlardi. Sinan götünü kaldiramiyor. Gary ve Henry takim oyunu oynamiyor. Donk desen tank gibi, güçlü ama ağır çekimde oynuyor sanki. Endiaye top kovalamaktan zaman bulamiyor. Eren desen kazma, ayagima verin ben boş kaleye itelerim modunda sürekli, rakip defansı hırpalayacak hiç bişey yapmıyor.

Bu takım nasıl bu hale geldi yaff.
Bu oyuncular ile ilgili eleştiriyi teknik heyete veyahut ağlama duvarı olan Fatih Terim hocamın konusuna yazılsa on nummara mantıklı eleştiri olur açıkçası.

Özelikle Henry ve onyekuru takım oyunundan uzak kalmaları net teknik direktör sorunu veya eksikliği

''Psikopat bir bağışlayıcı gibi s....ri çekip vurmaması..'' :)

Sende bu formayi giydin ya artik birsey demiyorum. Koskoca Galatasaray formasini senin gibi ikinci lig topcularina lail gorduler ye, hepsinin abv!

Rahmetli Metin Oktay mezarinda ters donmustur.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Bu hafta şov yapacak şov
IMG_20181119_123211.webpIMG_20181119_123214.webp

c5857a2807e148aca0305e2ea84a21cb.jpeg

Sinan'ın sakatlığıyla Yunus ve Muğdat'ı görme şansı doğar muht

Adam akıllı şans verilmeden silinen topçu ha yeteneği vs yetersiz katılırım ama Sinan, Eren, Selçuk kaç yıldır o kadar şans buluyor Muğdat da bulmalı.

Kendisi ziraat için alındı. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Hocanın oynatacağını sanmıyorum.

eren kestanesinden daha esasli topcu.

eren den daha iyidir ama hala bu takima hangi torpil veya hangi verilen söz üzeri geldi belli degil, adamin sözlesmesinden belli bir yil gelip takimdan ayrilacak planli programli bir transfer. eren den iyi dediysek alt yapidan bir oyuncu getir o bile erenden kötü olma sansi sifir

Geri
Üst Alt