Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Neconun MUĞDAAATTT diye koşuşu efso
)

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu oyuncular ile ilgili eleştiriyi teknik heyete veyahut ağlama duvarı olan Fatih Terim hocamın konusuna yazılsa on nummara mantıklı eleştiri olur açıkçası.Bence de bu oynasın. Eğer bugun oynasaydi fener defansini yaptigi kosular ile zorlardi. Sinan götünü kaldiramiyor. Gary ve Henry takim oyunu oynamiyor. Donk desen tank gibi, güçlü ama ağır çekimde oynuyor sanki. Endiaye top kovalamaktan zaman bulamiyor. Eren desen kazma, ayagima verin ben boş kaleye itelerim modunda sürekli, rakip defansı hırpalayacak hiç bişey yapmıyor.
Bu takım nasıl bu hale geldi yaff.
Sonraki maçlara senle ben çıkardık o halde Musapcım yapma ne olur.bir seyde kirginim kendisine. Baris alici denilen bebe bunun önünü kapatmaya calisiyor jaildaughter'yi yakalamamak icin. Orada o na bir tane patlatip arkasindan kossaydin
yooo ben 10 mac ceza felan yerdim. O barisi pis döverdim nasil öne gecmeye calisiyorSonraki maçlara senle ben çıkardık o halde Musapcım yapma ne olur.