- 14 Haziran 2009
- 28.937
- 12.998
- 2.698
Evet beyler hazır herkes buradayken;
:asd22: :asd22: :asd22: :asd22:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puan vereydin iyiydi.![]()
@Serkan Şafak tebrik ederim abim. Alpay'ın rüyalarına girmeye başladığını düşünüyorum.
@Ali Karadal tebrikler seçimlerinle renk katıyorsun. @Çağrı Yüce sana da tebrikler. @Tanju Karayel tam bir ESC emekçisi oldun hakkın ödenmez.
@Ayberk Çetin oğlum resmen yediler şarkını. Kurşuna dizmek lazım bunları. @Can Uz listede seni gördüğüm yerden sonra ibret aldım. O şarkıya o puan bildiğin katliam.
Kendi açımdan değerlendirirsem bu yapıdaki bir vizyon yarışmasında şarkının aldığı puandan ziyadesi ile memnunum. Bu kadarı çıkmaz diyordum![]()
Alpaya sıkıntı verebildiysek ne mutlu abi![]()
@Serkan Şafak tebrik ederim abim. Alpay'ın rüyalarına girmeye başladığını düşünüyorum.
@Ali Karadal tebrikler seçimlerinle renk katıyorsun. @Çağrı Yüce sana da tebrikler. @Tanju Karayel tam bir ESC emekçisi oldun hakkın ödenmez.
@Ayberk Çetin oğlum resmen yediler şarkını. Kurşuna dizmek lazım bunları. @Can Uz listede seni gördüğüm yerden sonra ibret aldım. O şarkıya o puan bildiğin katliam.
Kendi açımdan değerlendirirsem bu yapıdaki bir vizyon yarışmasında şarkının aldığı puandan ziyadesi ile memnunum. Bu kadarı çıkmaz diyordum![]()
Tuncay Tum artık senin de bir yarışma düzenleme zamanın gelmedi mi kardeşim?Evet beyler hazır herkes buradayken;
![]()
Artık spesifik şarkı seçeceğim ben de. Nasıl olsa olamıyoruz bari içimiz yanmasınSenin yol gayet iyi kardeşim benim jeton daha yeni düştü
![]()
Ahhahhahahah
Efsane geri dönmüş, tebrikler @Serkan Şafak![]()