89. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şafak !

Evet beyler hazır herkes buradayken;

xm3hjn.jpg

:asd22: :asd22: :asd22: :asd22:

@Serkan Şafak tebrik ederim abim. Alpay'ın rüyalarına girmeye başladığını düşünüyorum.
@Ali Karadal tebrikler seçimlerinle renk katıyorsun. @Çağrı Yüce sana da tebrikler. @Tanju Karayel tam bir ESC emekçisi oldun hakkın ödenmez.
@Ayberk Çetin oğlum resmen yediler şarkını. Kurşuna dizmek lazım bunları. @Can Uz listede seni gördüğüm yerden sonra ibret aldım. O şarkıya o puan bildiğin katliam.

Kendi açımdan değerlendirirsem bu yapıdaki bir vizyon yarışmasında şarkının aldığı puandan ziyadesi ile memnunum. Bu kadarı çıkmaz diyordum :D

Sitemlerimizi yarışmadan önce peşinen dile getirdiğimiz için sıkıntı yok abi :D

Yalnız son 3 yarışmadır iyice bir dibe doğru yolculuk başladı bende, bakalım ne olacak :DD

@Serkan Şafak tebrik ederim abim. Alpay'ın rüyalarına girmeye başladığını düşünüyorum.
@Ali Karadal tebrikler seçimlerinle renk katıyorsun. @Çağrı Yüce sana da tebrikler. @Tanju Karayel tam bir ESC emekçisi oldun hakkın ödenmez.
@Ayberk Çetin oğlum resmen yediler şarkını. Kurşuna dizmek lazım bunları. @Can Uz listede seni gördüğüm yerden sonra ibret aldım. O şarkıya o puan bildiğin katliam.

Kendi açımdan değerlendirirsem bu yapıdaki bir vizyon yarışmasında şarkının aldığı puandan ziyadesi ile memnunum. Bu kadarı çıkmaz diyordum :D

Serkan rüyama girmez ağabey. En fazla kabuslarıma girer. :D

Yalnız Accept'in başka bir şarkısı ile katılmak istedim dün, Tanju dedi başkası girdi sonra mecburen girdim bunla. :D

Artık spesifik şarkı seçeceğim ben de. Nasıl olsa olamıyoruz bari içimiz yanmasın :D Senin yol gayet iyi kardeşim benim jeton daha yeni düştü :D

Tebrikler herkese ve başta yarışmayı düzenleyen tanju ve herkese teşekkürler

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuru kuru tebrikk olmuyor renkdashlar, layk tuşunda buluşalım lütfen

Artık spesifik şarkı seçeceğim ben de. Nasıl olsa olamıyoruz bari içimiz yanmasın :D Senin yol gayet iyi kardeşim benim jeton daha yeni düştü :D

Ağabey cidden çok koyuyor be. :D Ozan ağabey gibi olmak isterdim ama başarı başarı başarı düsturu ile hareket etme egosuna yeniliyorum her seferinde. :D

Senin adına cidden ben üzüldüm şu son 2-3 yarışmadır. İkinci olduğun yarışma şampiyon olman lazımdı, Whitesnake-Here I Go Again en az derece yapmalıydı. Bu yarışmada da en az 2. 3. olması gerekiyordu o şarkının. :D

Forumun kulaklarını zemzem suyu ile yıkamak lazım.

90. yarışmayı Aslan Türkoğlu ndan isteyin adama online program kullanma eğitimi verdim, boşa gitmesin :D

Kendi beğendiğim sevdiğim şarkılar ilk10a giremiyordu geçen tesadufen dinlediğim recoverle girdim 3.lük hım..

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt