#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deli bi calım atmıs
ben o calımı yesem bi hafta futbola küserim

Adam gayet iyi ne bekliyorsunuz. Fizik kısmına katılıyorum ama net kalite. Bomboş saçma sapan toplar kaptırmıyor çalım atması gereken yeri,pas atması gereken yeri biliyor.

Ayrıca bugünkü şutu müthişti ve bahsedilmemiş sanırım bi kafa vuruşu vardı o girseydi yalardınız burda

bizim taraftara cidden yasin gibiler müstehak

takımda su anda en cok keyif veren futbol zevki veren adam feghouli

Eski feghouli yi izleyen herkes şuan bizde oynayan ile alakası olmadığını çok net fark ediyor. Ama bu feghouli de kötü değil o kadar. Kimse katkı vermiyor diyemez.

Eger forvet transferi yapilmazsa hoca feghouli'yi kayseri macinda oldugu gibi 2. Forvet olarak oynatmaya devam edebilir

Adam 60 dakika sahada kaldi ve takima katkisi oldu,böyle oynadigi sürece katkisi da artacaktir

Uçup giden tarzı daha iyiydi playmaker gibi takılıyor

Katkı saglıyor ama insanlar dogal olarak daha fazlasını bekliyor

Biraz daha çok kıcını yırtması lazım

Bazi yorumlar gercekten cok abartili ve realiteden uzak.

Vallah hareketlerinin cogu buram buram kalite kokuyor. Asistini yapti, az kalsin (muhtesem kafa) golünü de atiyordu.

Ama sanki birseyler eksik birseyler tam patlamasina engel oluyormus gibi. Istatiksel anlamda (kupa dahil) fena degil 14 macta 4 gol 5 asist, ki bu 14 macin 3 tane lig macinda zaten 30 dakika altina oynadi (4,19,26).

Ben hala Feghouli'nin ligin ikinci yarisinda kendini tamamen toparlayip patlama yapacagini düsünüyorum. Cok kaliteli ve klas bir futbolcu, takimda acik ara en teknik adam. Fatih hocayla iyice raylarina oturur zamanla diye tahmin ediyorum.

gayet iyi oynadi ama sanırım bazı kesim için oyuncunun iyi oynamasi yetmiyor.. ya uçması lazım, ya da başka birşey. adamin size yıllık maaşından pay, yüzde falan mi vermesi gerekiyor anlamadım :D
bir türlü yaranamiyor bazi topçular

Bazi yorumlar gercekten cok abartili ve realiteden uzak.

Vallah hareketlerinin cogu buram buram kalite kokuyor. Asistini yapti, az kalsin (muhtesem kafa) golünü de atiyordu.

Ama sanki birseyler eksik birseyler tam patlamasina engel oluyormus gibi. Istatiksel anlamda (kupa dahil) fena degil 14 macta 4 gol 5 asist, ki bu 14 macin 3 tane lig macinda zaten 30 dakika altina oynadi (4,19,26).

Ben hala Feghouli'nin ligin ikinci yarisinda kendini tamamen toparlayip patlama yapacagini düsünüyorum. Cok kaliteli ve klas bir futbolcu, takimda acik ara en teknik adam. Fatih hocayla iyice raylarina oturur zamanla diye tahmin ediyorum.
Isteksizligi yuzunden okunuyor.
Anne baba zoruyla ders calisan cocukalra benzetiyorum.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fena oynamiyor ama sanki birseyler eksik. Daha tempolu olmasi lazim.

Biraz temposu yükselse ligin içinden geçecek

DUKcXBzWsAAvVj5.jpg:large

Yanlız Valenciada bu adam topu ileri atınca fişek gibi gidiyordu.Hızında belirgin bir düşüş var şuanda.Kilo fazlasından kaynaklanıyor yüksek ihtimal.Zaten şuanda 60 dakkalık kondisyonu var.Fatih hocanın bu işe el attıgına eminim.Her şekilde zekası ile bu ligin 2 gömlek üstünde bir oyuncu.

Feguli lig bitmeden kendine gelicek mi acaba çok merak ediyorum 18 oldu hala bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt