Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
deli bi calım atmıs
ben o calımı yesem bi hafta futbola küserim
ben o calımı yesem bi hafta futbola küserim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gayet iyi oynadi ama sanırım bazı kesim için oyuncunun iyi oynamasi yetmiyor.. ya uçması lazım, ya da başka birşey. adamin size yıllık maaşından pay, yüzde falan mi vermesi gerekiyor anlamadım
bir türlü yaranamiyor bazi topçular
Isteksizligi yuzunden okunuyor.Bazi yorumlar gercekten cok abartili ve realiteden uzak.
Vallah hareketlerinin cogu buram buram kalite kokuyor. Asistini yapti, az kalsin (muhtesem kafa) golünü de atiyordu.
Ama sanki birseyler eksik birseyler tam patlamasina engel oluyormus gibi. Istatiksel anlamda (kupa dahil) fena degil 14 macta 4 gol 5 asist, ki bu 14 macin 3 tane lig macinda zaten 30 dakika altina oynadi (4,19,26).
Ben hala Feghouli'nin ligin ikinci yarisinda kendini tamamen toparlayip patlama yapacagini düsünüyorum. Cok kaliteli ve klas bir futbolcu, takimda acik ara en teknik adam. Fatih hocayla iyice raylarina oturur zamanla diye tahmin ediyorum.
genel olarak bir memnun olamama durumu var bunun sebebini dursun özbek ile geçen sezonlara bağlıyorum ben, baska mantıklı açıklaması yok çünkü. Galatasaray taraftarı hiçbir zaman böyle anında silici,agresif,vefasiz olamaz benceArab ve Türk fusballcılara karşı bir tavır var genel olarak. Ben öyle hissediyorum şahsen.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi