Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Oyun içi istikrarı hala yakalayamadı. Anlık parlamaları var ancak bu yeterli değil. Oynadıkça daha iyi olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cikana kadar oyunu ileriye tasiyan adamdi Gary ve Ndiaye(ara sira ) ile. Cikmasini defansa az yardim ediyor diye anlatabiliyorum kendime. Yoksa Yasin ciksaydi daha iyi olurdu ,ki adam sakatlandi zaten (insallah önemli birseyi yoktur).
Fegh Kanat'da oynarsa daha cok verim aliriz.
Misal ilk yarı sonunda ki iki pozisyon. Bize gelmeden önce bir kaç kere izlediğim Feghouli o pozisyonlarda kaleye gitmeyi düşünürdü.Bu adam ne yaparsa yapsın eleştirilecek gibi geliyor bana burada. İlk 30 dk mükemmeldi sonra takımla beraber koptu. Feghouli’nin sorunu psikolojik. Bu adamı Belhanda’yla karşılaştırmak doğru değil çünkü Feghouli henüz potansiyelini tam %100 yansıtamadı ama Belhanda’da zaten potansiyel yok. Adam bu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu adamin takima verdigi katkiyi baska bir takimin oyuncusu yapsa öve öve bitiremezdiniz
Ilk yarida Skoru bulmamizi saglayan oyuncuydu,ayrica oyundan cikmasi yanlisti cünkü sahadaki tek kreatif oyuncumuzdu