#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun içi istikrarı hala yakalayamadı. Anlık parlamaları var ancak bu yeterli değil. Oynadıkça daha iyi olacak.

Bence fena değildi ama çok istikrarsız. Bi bakıyorsun dakikalarca hiç yok ortada sonra birden ortaya çıkıveriyor.

Maçın başında ve cikmadan önce gayet iyiydi bence. Belki sahada tutulabilirdi tamamen beyinsiz topçulara kaldık önde bu çıkınca.

sent via GSC

cikana kadar oyunu ileriye tasiyan adamdi Gary ve Ndiaye(ara sira ) ile. Cikmasini defansa az yardim ediyor diye anlatabiliyorum kendime. Yoksa Yasin ciksaydi daha iyi olurdu ,ki adam sakatlandi zaten (insallah önemli birseyi yoktur).

Fegh Kanat'da oynarsa daha cok verim aliriz.

cikana kadar oyunu ileriye tasiyan adamdi Gary ve Ndiaye(ara sira ) ile. Cikmasini defansa az yardim ediyor diye anlatabiliyorum kendime. Yoksa Yasin ciksaydi daha iyi olurdu ,ki adam sakatlandi zaten (insallah önemli birseyi yoktur).

Fegh Kanat'da oynarsa daha cok verim aliriz.

Cikmasi gereken oyuncu Yasin'di feghouli degil

Kreatif adam kalmadi oyunda zorlandik

Yalnız attığımız gollerin çoğunda bu adamın payı var. Maçı izlerken spiker söylemişti istatistiği ama unuttum.

Maç içinde istikrarsız bir görüntü çiziyor ama gittikçe katkısı daha fazla olacaktır.

Çabası yetti güzeldi ama 90 dakikayı çıkaramaz,kondisyon lazım,Valenci'da sağdan yardıran adam bizde sprint atamıyor anasını

Yaptığı asist sonrası Feghouli' nin sevincine hırsına iyi bakın

İnşallah oynaya oynaya daha iyi hale gelecektir

Hızını & Kondisyonunu daha iyi noktalara getirecektir

Ve o zaman Feghouli bu ligi sallayacak ...

Düzelirse ne mutlu bize

Düzelmezse sezon sonunda onu postalayip yerine Bruma gibi bir genç kanat oyuncu alalim

Gol atıyor asist yapıyor eyvallah tamam da oyun istikrarı yok hakikaten. Saman alevi gibi bir parlıyor bir sönüyor.

Bu adam atletik yeteneklerini kaybetmiş gibi görünüyor. Formsuzluk değil bu.

Çok yetenekli olduğu topa temas etmesinden dahi anlaşılıyor ama en büyük silahı dripling yeteneği olan bir oyuncu için atletizmini kaybetmek büyük sıkıntı. Hem hareket etmekte güçlük yaşıyor hem de belli bir zaman sonra kopup gidiyor. Vücudu izin vermiyor sanki.

Ben bundan sonra bir değişme olacağını zannetmiyorum. Yeteneği ile bir kaç güzel iş yapacaktır ama bizim beklediğimiz etkiyi yapamayacak bence.

Son düzenleme:
Bu adam ne yaparsa yapsın eleştirilecek gibi geliyor bana burada. İlk 30 dk mükemmeldi sonra takımla beraber koptu. Feghouli’nin sorunu psikolojik. Bu adamı Belhanda’yla karşılaştırmak doğru değil çünkü Feghouli henüz potansiyelini tam %100 yansıtamadı ama Belhanda’da zaten potansiyel yok. Adam bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamin takima verdigi katkiyi baska bir takimin oyuncusu yapsa öve öve bitiremezdiniz

Ilk yarida Skoru bulmamizi saglayan oyuncuydu,ayrica oyundan cikmasi yanlisti cünkü sahadaki tek kreatif oyuncumuzdu

Belki de takımdaki en yetenekli isim. Ama bir şeyler eksi. Fiziksel olarak hazır değil gibi gözüküyor ve en çok şaşırdığım eski hızını kaybetmiş. Valencia'da izlediğim feghouli çok kolay adam eksilten, ligin en hızlı oyuncularından biriydi.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam ne yaparsa yapsın eleştirilecek gibi geliyor bana burada. İlk 30 dk mükemmeldi sonra takımla beraber koptu. Feghouli’nin sorunu psikolojik. Bu adamı Belhanda’yla karşılaştırmak doğru değil çünkü Feghouli henüz potansiyelini tam %100 yansıtamadı ama Belhanda’da zaten potansiyel yok. Adam bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Misal ilk yarı sonunda ki iki pozisyon. Bize gelmeden önce bir kaç kere izlediğim Feghouli o pozisyonlarda kaleye gitmeyi düşünürdü.

Bir tarafta oyunu bilen top kullanma becerisi üst düzeyde olan Feghouli
Diğer tarafta fırfır rakibi hızıyla kondisyonuyla yıldıran Rodrigues
Sağ bekte yapması gereken her şeyi yapan Mariano var
Şu üçlüye adam akıllı bir sol bek eklense ligi yakar geçeriz işte o zaman ...

Bu adamin takima verdigi katkiyi baska bir takimin oyuncusu yapsa öve öve bitiremezdiniz

Ilk yarida Skoru bulmamizi saglayan oyuncuydu,ayrica oyundan cikmasi yanlisti cünkü sahadaki tek kreatif oyuncumuzdu

o an sahadaki tek kreatif oyuncu olduğuna katılıyorum ama pili bitmişti ikinci yarıda.

zaten sorunu da burada. 28 yaşında bir adamın daha enerjik olması lazım ama 35'lik bitik topçular gibi oynuyor. Biraz hareket edebilse bizi tek başına sırtlayabilir ama bundan sonra bunun olacağını sanmıyorum. Artık geçmiş bu işler Feghouli'den. Hiç gösteremedi aksini. Klasıyla var olan veteran futbolcu katkısı veriyor, böyle devam eder.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt