#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis'le birlikte bizi sampiyon yapabilecek potansiyele sahip

13 Mac 4 gol 4 asist gayet iyi ve bunun devami da gelecek bu konuda Emin olabilirsiniz

13 maç ama o 13 maçın yarısında az süre aldı ...üstteki bi arkadaşın dediği gibi topu daha çok istemeli

Takımın en yetenekli,en klas futbolcusu.Fizik olarak eksikleri olmasına rağmen son 11 maçta 8 gole katkıda bulunmuş ve hala daha bu adam tartışılıyor.Eğer İskandinav veya Orta Avrupalı olsaydı bu kadar eleştirilmezdi.Kuzey Afrikalı Arap futbolcu olduğu için ne yazık ki kendisine karşı bir ön yargı var.

Gerçekten topu çok çok doğru kullanıyor Feghouli

Tamam belki Rodrigues gibi kanattan yardırmaz ama iyi bir Feghouli her an maçın gidişatını değiştirebilir

Rodrigues ile birlikte bu sene fark yaratan/yaratacak iki isimden biri ofans hattında. Gomis de özel biri tabi. Çalım atıp yatırabiliyor ceza sahası çevresinde. Ama kaleden uzak olunca bir Adebayor gibi etkili olamaz takım için.

Takımın en yetenekli,en klas futbolcusu.Fizik olarak eksikleri olmasına rağmen son 11 maçta 8 gole katkıda bulunmuş ve hala daha bu adam tartışılıyor.Eğer İskandinav veya Orta Avrupalı olsaydı bu kadar eleştirilmezdi.Kuzey Afrikalı Arap futbolcu olduğu için ne yazık ki kendisine karşı bir ön yargı var.
son cumleye inanan var mi acaba

Bize fizik kondisyon dersi veren arkadaşları öne alalım ikinci yarı başladı hala fiziksel eksikliği var westham geriye götürmüş baya fiziki olarak
Oynayan oyuncu her zaman tercih edilmeli kalırsa asıl seneye performans vereceğine inanıyorum sneijder gibi

abv juve

tumblr_p3bf5i0ES91wn5tbgo1_500.gif

tumblr_p3bf5i0ES91wn5tbgo2_500.gif

Aman dikkat et bu sene boyunca sakatlanma. Sende sakatlanırsan bittiğimizin resmidir

Bir adam soyadı ile bu kadar mı uyumlu olur ya her konunun altında ayrı ağlıyor.

Kesin sakatlanır artik

abv juve

ercan kınay arkadas yasın kac bilmiyorum ama bu negatiflik günlük hayatında da varmı merak ediyorum varsa isin zor bence,bir tane bile olumlu yorumun yok

yangının üzerine kova degil benzin tankeriyle gidiyorsun resmen bravo valla takdir ve saskınlıkla izliyoruz

ercan kınay arkadas yasın kac bilmiyorum ama bu negatiflik günlük hayatında da varmı merak ediyorum varsa isin zor bence,bir tane bile olumlu yorumun yok

yangının üzerine kova degil benzin tankeriyle gidiyorsun resmen bravo valla takdir ve saskınlıkla izliyoruz
Halim benim tarzımı bilmiyorsun adam aman sakatlanma yazmış
Bende burda ne söylense tersi oluyor babında yazdım
Fernando şöyle ıyi böyle ıyi şöyle iyi futbolcu diye diye adama nazar değdirdiler

abv juve

Ligin en yetenekli oyuncusu oldugu net. Zaten belliydi gelmeden. Tembel yapisi olmasa en üst seviyelerde oynardi, örnek Barcelona. Adam calismayarak yapiyor bunlari belli.

Yetenek latin

Kafakter arap olunca

Ortaya boyle birsey cikiyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt