#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hatrick yapabilirdi,gol bölgelerinde olmaya devam etmeli ama serbest oynuyosa da daha hareketli olmalı.kanatlara gelmeli.

O kadar klassın ki. Topu her ayağına aldığında en tıkalı pozisyonda bile bir atraksiyon olabiliyor. Yalnız şu fiziği biraz toparlarsan çok daha verimli oynarsın , daha az kopma yaşarsın.

Bazen gol atana kadar acaba ayrılmak mı istiyor diyorum , ama gol attığındaki sevincin içime su serpiyor.

Beklentimin altında oynuyor bizim ligde şov yapması lazım bu adamın

laubali falan degil fizigi cok kötü
yinede müthis klas adam is yapiyor

Takımdaki en teknik adam dersek sanırım yanlış söylemiş olmayız lakin hala daha maç içinde devamlılık sorunu göze çarpıyor. Eren'in şutunda kaleciden seken topun önüne geldiği pozisyonunda ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Laubalilik desem değil beceriksizlik desem o da değil başka bir şeydi bu :red: O pozisyonun özrü yok. Galatasaray'da oynayan bir oyuncunun eğer stoper falan değilse o golü kaçırma lüksü yok. Bunun dışında fena değildi golünü de attı, ikinci golün de hazırlayıcısı oldu sayılır lakin ben o golü Garry'e yazarım. Devamlılık sorununu çözer ve artık bir zahmet kanatta oynamaya başlarsa çok daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Kanatlar Feghouli ve Garry olmalı.

Bu adam ı lahmahcun ve pide ustalarına benzetiyorum.
Öyle bir fiziği var dış görünüşü var

Oyuncular iki gruba ayrılır klas ve kalas olanlar diye ... Bu adam çok net bir şekilde klas oyuncu sadece tamamlaması gereken eksik yanları var fizik olarak daha iyi hale gelmeli ve oyun içindeki devamlılığını artırmalı...

Takimin en cok kosan 2.adamiydi kosmuyor diyorlar heheh

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarı kötüydü ama 2. yarı ağırlığını koydu, zaten ağırlığını koyarsa ligde durduracak savunmacı yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyun olarak tempo olarak hala istedigim seviyede degil. Yinede tebrikler

tumblr_p38fx6OigB1svi0jno1_500.jpg

tumblr_p384ldq3yr1rff6qio1_1280.jpg

Tempo ve çabukluk olarak eski Feghouli'yi izleyemeyeceğiz sanırım artık. Eski temposunu yakalayamadığı için Süper Lig'e geldi muhtemelen. Bana kalırsa bu tempoda oynamaya devam eder. Tekniği ve oyun zekası oldukça üst düzey zaten. Bu haliyle de fark yaratabilecek bir oyuncu.

Gole kadar baya çıldırttı. Hala beklediğim seviyede değil. Sağda oynarsa belki o seviyeye çıkar. Sahada gezmesini anlamıyorum ama, daha hareketli olmalı.

Zaten hoca hareketsiz kaldığı için kullanıyor ilerde.Garry ve Yasin'in getirdiği hareketliliği Feghouli getiremiyor.Tudor'a baya sallandı ama ne kadar haklı olduğu ortada

Yeteneği üst düzey. Daha konsantre olmalı ve fiziği yerine gelmeli. Geleceğine inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt