- 2 Temmuz 2011
- 137.459
- 58.528
- 5.488
hatrick yapabilirdi,gol bölgelerinde olmaya devam etmeli ama serbest oynuyosa da daha hareketli olmalı.kanatlara gelmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O pozisyonun özrü yok. Galatasaray'da oynayan bir oyuncunun eğer stoper falan değilse o golü kaçırma lüksü yok. Bunun dışında fena değildi golünü de attı, ikinci golün de hazırlayıcısı oldu sayılır lakin ben o golü Garry'e yazarım. Devamlılık sorununu çözer ve artık bir zahmet kanatta oynamaya başlarsa çok daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Kanatlar Feghouli ve Garry olmalı.Kaçırır, boş kaleye kaçırmış adam. Gereksiz olsa bile, o vücut halinde ters köşeye vurmayı asıl Umut beceremez.O kaçırdığı golü Umut kaçırmaz ya
Kaçırır, boş kaleye kaçırmış adam. Gereksiz olsa bile, o vücut halinde ters köşeye vurmayı asıl Umut beceremez.
Gole kadar baya çıldırttı. Hala beklediğim seviyede değil. Sağda oynarsa belki o seviyeye çıkar. Sahada gezmesini anlamıyorum ama, daha hareketli olmalı.