#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani dün oynanan maç için sorumluluk almadı demek talihsiz olmuş. Sorumluluk alan tek oyuncu idi, pozisyon hazırladı, oyun kurmaya çalıştı, kendine pozisyon yaratıp şut çekti.

Sorumluluk almış olsaydı dün bu kadar kötü oynamazdık bence size öyle geliyor.
Feghouli den beklenen ile verdikleri arasında çok fark var.
West hamın neden yolladığını iyi anlıyorum adam çok rahat cezayirli arda turan bildiğin

Sorumluluk almış olsaydı dün bu kadar kötü oynamazdık bence size öyle geliyor.
Feghouli den beklenen ile verdikleri arasında çok fark var.
West hamın neden yolladığını iyi anlıyorum adam çok rahat cezayirli arda turan bildiğin
Yahu Futbolun bir takim oyunu oldugunu neden göz ardi ediyorsunuz?
Bir oyuncu tek basina her zaman mac kazandiramaz.
Feghouli dün üzerine düseni fazlasi ile yapti.
Hani tamam abartmayalim ama bariz bir sekilde abartiyorsun.
Sahada bir seyler yapan tek oyuncu icin sorumluluk almadi demek benim nazarimda abartmaktir.

Son düzenleme:
Takımın şu an en iyisi Rodriguezse feghouli de 2 veya 3 tür..Ama hala benim bekledğim seviyede değil onu da belirteyim

8taş'ta Babel var herif 1 milyon 750 bin Euro alıyor. geldiği sene de 850bin euro aldı . ilk haftalar sakattı millet daha bu takıma feghouli katılacak diye dört gözle bekliyordu şimdi o gözler su bekleyen kurbağa gözüne döndü.

Sol ayakla yolladigi sut girse bam baska seyler konusacaktik..

Aynı Sneijder gibi asıl patlamayı önümüzdeki yıl yapacağını düşünüyorum Feghouli 'nin de

Elimizde patlamıstır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rodrigues ile birlikte olmasa pozisyona giremeyeceğiz halka sallanıyor adama.

En zeki adam takımda ki. Mental ve devamlılık sıkıntıları olmasa zaten hala La Liga’da Atletico benzeri takımlarda oynuyor olurdu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam kendini bulmaya başladı. Takımda Ndiaye gitti , Fernando sakat , Mariano formsuz , arkasında Donk,Tolga, Selçuk oynuyor. Ona rağmen çabalıyor?

Ne bekliyorsunuz tam olarak? Elinden geleni yapıyor her maç bir tık daha fazla sorumluluk alarak.

Sağ kanata aldığın an her maç 2 asistlik gol pası veren Rodrigues ve Feghouli'nin şuan yükselen form grafiğini biraz aşağı çekmiş olursun.

Feghouli forvet arkasi icin yetersiz + Belhanda 11de oynamali.

Feghouli valencia'da oynadigi gibi sag kanatta, Rodrigues de paok'da oynadigi gibi sol kanatta.

kaptırdığın top sayesinde gol yedik. bundan bize fayda yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt