- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.361
- 1.788
feguli feguli
s.. fenerbahceyi
tezahurati icin ne beklenmektedir.
kUŞ musun sen Hayri hocam! Neden Sev Fenerbahçeyi diye bağıralım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feguli feguli
s.. fenerbahceyi
tezahurati icin ne beklenmektedir.
Kim fenerbahceyi sevmek istemez ki?kUŞ musun sen Hayri hocam! Neden Sev Fenerbahçeyi diye bağıralım.
Renktaşımıza kuş iması, raporladım. Umarım en ağar cezayı alırsın.kUŞ musun sen Hayri hocam! Neden Sev Fenerbahçeyi diye bağıralım.
Renktaşımıza kuş iması, raporladım. Umarım en ağar cezayı alırsın.

Feghouli hâlâ beklediğim patlamayı gerçekleştiremedi ama buna rağmen skora katkısı gayet iyi yine de.
Ah bir de o patlamayı yaşasa var ya akar akar.
sent via GSC
5 kilo fazlası var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE Kenan Ünal
abv juve
Senin ile ilgili sıkıntı bu işte. Her oyuncu eleştirilir, istisnasız. Sen işte bunu yapmıyorsun. Feghouli'yi eleştiriyorsun, Gomisi eleştiriyorsun hatta Fernando yeterli değil gönderilip yerine başkası alınmalı yazdığını bile gördüm ama Belhandayı göklere çıkarıyorsun. Bu üç oyuncunun katkısı sayesinde bu takım şampiyonluk yarışında, Belhanda bunların yanına yaklaşamaz. Benim dikkat çektiğim nokta bu idi ve sen bunu bugün Feghouli konusunda ve Belhanda konusunda yazdıkların ile, daha önce bir çok kez olduğu gibi gösterdin.5 kilo fazlası var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE Kenan Ünal
abv juve
Üstelik ne yapıyorsun, sen bu oyuncuları eleştiriyorsun, kimse çıkıp sana neden bu oyuncuları eleştiriyorsun demiyor. Ama başkaları Belhandayı eleştirince senin eleştirenlere söylemediğin laf kalmıyor. Benim tepkim işte buna, yoksa kimi eleştirirsen eleştir, kimi göklere çıkarırsan çıkar kimse bir şey diyemez. Ama hem adaletsiz bir şekilde oyuncuları eleştirip, hem de Belhandayı eleştirenlere laf söylediğin vakit iş tersine dönüyor.