#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamı mevkisinde oynatmayana sallayın
Bugün 3 pozisyonda kanatta topu aldı ve üçünde de poset oldu . Veysel gibi adam topi kapıp hızlı hücum yaratti . Yine emin değilim ya 1 ya da 2 kere kanatta topu alıp her zamanki saçma paslarından atıp yine hiç etti. Bunun kanat ile alakası yok. Inanmiyorsan aç maç tekrarını ve dediklerim yoksa 2 yıl ban ver .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir diğer konu sürekli merkeze gelmesi.Aga git çizgide dikil.Ne arıyorsun oralarda?Rakip zaten merkezde çoğalıyor.At kendini kanada.1-2 kez rakibi geçemezsen bile devam et.

Bruma rakipleri maf ediyordu, iclerinden geciyordu, mac kazandiriyordu, beyefendi ara sira iyi oynuyor sonra da sosyal medyada taraftari gaza getiriyor.

Gec bunlari. Yillik 4m alan oyuncu bana mac kazandiracak mac. Zaten cezayir milli takimina da cagrilmiyor, nedeni de belli oluyor, ayni yetersiz performansi orda da sergiliyor. Boyle devam ederse sene sonu arrivederci.

Ligin ikinci yarisinda düzelecegine ve patlama yapacagina dair cok büyük ümitlerim vardi.

Anladim ki yanilmisim bosuna ümit beslemisim, bunun da balonu bugünden itibaren patlamistir benim icin.

Valencia performansını sonraki döneminde bir türlü yakalayamadı ama bu kadar verimsiz topçu da değildi.
Çalışmayan adamdan bir halt olmaz.

Valencia performansını bir kenara bırakalım. Zaten hala o seviyelerde olsaydı, West Ham bırakmazdı veya hala tepe liglerden birinde forma giyerdi. Maalesef bu lige gelen isimli topçuların çoğunluğu çaptan düşmüş oluyor. Feghouli de onlardan biri işte. Aslında bu tarz adamları hiç almamak lazım. Daha genç futbolculara yönelmemiz lazım veya Atiba, Rodrigues gibi ismi olmayan ama katkısı çok olan futbolculara yönelmek gerekiyor. Yine de iç saha performansıyla takıma katkı verebilir ve şampiyonlukta önemli pay sahibi olabilir kendisi. Sadece deplasmanlarda biraz kıpırdansın istiyorum.

Westham'im kapısında aylarca yatarak para peşinde koşan heriften hayır mi gelir.

Cin ligine salı günü transfer dönemi bitmeden belhanda ve Gomis ile birlikte itelemek lazım.
Gelen para ve açılan maaş Bütçesi ile birlikte alman bir hoca ve alman bir scout ekibi ile şimdiden yapilanmaya gitmek gerekiyor.

Nerdesin ey kebapçı?
Gel de bizi şu gazci heriften kurtar!

Bu adamı olur da göndermek istedin öyle kolay kolay yollayamazsın da

Herifin bonservis kazandırdığı tek kulüp West Ham onuda kaç oyaladı parasını istedi vs

Evet bakın GSC Yönetimi, bu provokatöre cevap verince, cevap veren suçlu olmasın. Üstelik bu öyle görmezden gel geç ile de çözülecek bir durum değil. Bugün ben görmezden gelirim, yarın bir başkası rahatsız olur forumda doğru düzgün iki kelam edecek adam sayısı git gide azalır.

Provokatör deyince bunu bahane olarak gösteriyor. Buyrun, bu adam geçen hafta atılarak bu maçta takımını yüz üstü bırakan adamın konusunda, kaybedilen bir maç sonrası neler yazmış hep birlikte bakalım:

Screenshot_20180218-203604.webpScreenshot_20180218-203617.webp

Son düzenleme:
Ya sen 28 yaşında adamsın bu fizik ne ? Topu alıp sürene kadar 10 tane adam gelmiş oluyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt