#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Form tutarsa ligin içinden geçer , sakatlıktan döndü toparlansın ligi sallar haftalarca bu tarz muhabbet yaptık.Karamsar olmak istemiyorum ama giderek umudumu yitirmeye başladım...

bacaklar kalınlaşmış,kalça bölgesi yağlanmış ,şimdiye kadar son vuruşla bir kaç gol attı onun dışında safi zarar bundan sonraki hayatını güreşci olarak geçirmeli lakin zavallı Galatasaray işte böyle soyulup batırılıyor..

Ne oldu Ercan, mention atmışsın. Ne niyet ile attığın belli, peki o zaman cevabıma neden cevap veremiyorsun? Dur tahmin edeyim, senin gibi adamcılık yapmayıp takımı düşündüğüm için ve yeri geldiğinde Belhanda'dan daha fazla katkısı olan Feghouli'yi bile eleştirdiğim için mi? Üstelik bunu sen daha Mention atmadan yaptığım için mi?

Karaktersizin teki yav net belli.
Ne desem irkciliga girer simdi.
Bu ve bunun familyadakilerin tekinde iş ahlaki olmaz mi yav?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamlarin sorunu nedir anlamiyorum gercekten. Dünyalarin paralarini kazaniyorlar, taraftarlar tapiyor, muhtesem bir sehirde yasiyorlar nerden geliyor bu vurdumduymazlik bu isteksizlik.

Normal degil bu. Tam dayakliklar.

gerçekten bu gün çok kötüydü

Tamam takım olarak deplasmanlarda zaten sıkıntı çekiyoruz da

Takımın en yüksek maaş alan futbolcusunu bu kadar kötü görmek de koyuyor adama ...

Bu adamlarin sorunu nedir anlamiyorum gercekten. Dünyalarin paralarini kazaniyorlar, taraftarlar tapiyor, muhtesem bir sehirde yasiyorlar nerden geliyor bu vurdumduymazlik bu isteksizlik.

Normal degil bu. Tam dayakliklar.
Hocam yokluk yaşamayan-rahata alışan adamdan hayır gelmez ya,5 yıl sözleşme maç başı 30 bin-yıllık 4 m bağlarsan bu adamlar oynamaz-tribini de atar-fiziğini geliştirmez-oynasın diye 40 takla atarız bizde

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rahatlık batıyo feghouliye ama 90 dk sahada kalması gereken biri.adam büyük yetenek.

tolga denen zeka özürlü yerine neden bu adam 90 dk oynatılmıyor hemde her mac tolganın bokunda boncukmu var

büyük beklentim vardı lakin her geçen hafta daha vasat oynuyor..Büyük bir yeteneği olduğu çok açık ama 300 basabilecekken 200le giden yarış arabası gibi.. Umudumu kaybediyorum her geçen maç daha iyi olması gerekirken etkisizleşiyor

Em büyük sıkıntısı rakibinin üstüne gitmiyor? adam geçme yeteneği zayıf ama yinede oyundan çıkmaması gerekiyordu. En azında ortası var üstelik 2 ayağını kullabiliyor. Eren’e asist yapabilecek yegane adamın çıkarılmasına anlam veremedim. Bu vasat orta Terim’in de sağlılıklı düşünememmesine yol açıyor.

Rodrigues veya linnes gibi her dakika full konsantre bir adam degil ama bana sanki muslera ile fegouli ye biraz gereksiz yukleniliyor gibi geliyor

hep soyluyorum , fazla para vererek zihinlerde kurtarici haline getiren biziz

bu adam 2,250 ye oynasa ne kotu oyunu bu kadar batar ne de oyundan cikmasi

bir daha asla kariyeri düşüşte olan arap oyuncu almayın şu klübe. herif emeklilik yaşamak için gelmiş belli halinden. valenciada oynadığı topun yarısını oynasa her maç delik deşik eder rakip savunmaları ama paşam futbolu artık hobi olarak görüyor kendine

Tembellikten yada sallamamaktan dolayi etkisiz oldugunu düsünmüyorum. Fizik/kondüsyon olarak dökülüyor.

Skora katki konusunda sapkadan tavsan cikartma potansiyeli oldugundan dolayi önümüzdeki sezon, sezon basi kampindan sonraki performansina bakip son karari vermek gerek.

Bu sezon böyle gider ama yeni sezona girerken benzer bir durum gözlenir ise satmaya çalışmak lazım.

Bu adam ayağı kopmadığı sürece oyundan falan çıkmaz. İsterse yerlerde sürünsün. Takımı sıradan olmaktan çıkaran 2-3 adamdan biri. Dün o da çıkınca geçen sene Tuzlaspor'a yenilen kadroyla maç kazanmaya çalıştık resmen, olacak şey değil.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sezon böyle gider ama yeni sezona girerken benzer bir durum gözlenir ise satmaya çalışmak lazım.

Ben inanmıyorum değişeceğine. Adam bütün atletizmini kaybetmiş. Bu şekilde verim vermesi hiç kolay değil. Belli bir noktadan sonra giden şeyler geri gelmiyor. Feghouli o kadar yaşlı değil ama bu kadar uzun süredir aynı durumda olması vaktinin dolduğunu hissettiriyor bana.

Eğer iyi bir alıcı bulursak göndermekte bir sakınca görmüyorum. Zaten kattığı ekstra bir şey yok.

gol attıktan sonraki hırsını saha içerisinde gösterirse daha iyi olur.ben gol attım iyiyim işte diye dolanıyo ortada kaç maçtır.bi de son vurusları ve şutları iyi olan biri.kasımpaşa maçında gelen bi topta sag ayagı ile direkt vurus yapmak yerine topla biraz daha oyalanıp istediği vurusu yapabilirdi.sol ayagı ile plase deneyebilirdi.

kıcını kaldır artık feghouli

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt