Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Form tutarsa ligin içinden geçer , sakatlıktan döndü toparlansın ligi sallar haftalarca bu tarz muhabbet yaptık.Karamsar olmak istemiyorum ama giderek umudumu yitirmeye başladım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karaktersizin teki yav net belli.Ligin ikinci yarisinda düzelecegine ve patlama yapacagina dair cok büyük ümitlerim vardi.
Anladim ki yanilmisim bosuna ümit beslemisim, bunun da balonu bugünden itibaren patlamistir benim icin.
Karaktersizin teki yav net belli.
Ne desem irkciliga girer simdi.
Bu ve bunun familyadakilerin tekinde iş ahlaki olmaz mi yav?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam yokluk yaşamayan-rahata alışan adamdan hayır gelmez ya,5 yıl sözleşme maç başı 30 bin-yıllık 4 m bağlarsan bu adamlar oynamaz-tribini de atar-fiziğini geliştirmez-oynasın diye 40 takla atarız bizdeBu adamlarin sorunu nedir anlamiyorum gercekten. Dünyalarin paralarini kazaniyorlar, taraftarlar tapiyor, muhtesem bir sehirde yasiyorlar nerden geliyor bu vurdumduymazlik bu isteksizlik.
Normal degil bu. Tam dayakliklar.
Bu sezon böyle gider ama yeni sezona girerken benzer bir durum gözlenir ise satmaya çalışmak lazım.