#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fizik durumu berbat deplasmanlarda iş yapamaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sari yemek icin bayagi ugrasti ama bir turlu beceremedi.

Kaliteli adam ama çok kötü mü fizik durumu yoksa buda mı lay lay lom kopuk kopuk takılıyor karar veremedim

Şu iç saha topçusunu arşa çıkartıp durmayın, bende çılgın attım Feg'in gelmesine sezon başı ama mevcut götü ve mevcut götünü korumasıyla en fazla bu kadar oynar, deplasmanda da sıçar, bir halta yaramaz, parada kazandırmaz bu. Sene sonu derhal yollanmalıdır.

Iyi bir kamp ve diyetisyen yaza
Şimdi deplasmanda hamle oyuncusu bursa maçı gibi iç sahada 60 70 dakika

GALATASARAY Düşmanlarının ...

Kendisini fazla abartmışız anlaşılan. En rahat pozisyonlarda rakip oyunculara attığı paslara inanamıyorum. Sözde orta saha meziyetleri gelişkin kanat oyuncusu olacak!:mad:...

sezonun en büyük hayal kırıklığı oldu. hala ümidim var ama zor görünüyor. aldığı ücretleri de kimse vermeyeceğine göre yıllarca çekeriz kahrını.

Kendisini fazla abartmışız anlaşılan. En rahat pozisyonlarda rakip oyunculara attığı paslara inanamıyorum. Sözde orta saha meziyetleri gelişkin kanat oyuncusu olacak!:mad:...
Bunu bazıları görmüyor ama başka oyuncuları görüyor o ilginç olan bence. Bu takımda Selçuk, Feghuli ve zaman zaman gomis de aynı şeyleri yapınca hemen söyleniyor özellikle belhanda ama bu kardeşimize o söyleyenler iyi diyor. Ben belhanda da feghuli de aynı diyorum ama bazıları bunu övüp ki berbat bence belhanda kötü demesi ironik. Beğenmemek hakkin ama aynı anda bunu beğenmek farklı bir olay yani. Neyse gomis , rodrigez, maicon bunlar kilit adamlar şampiyonluk için. Kısmen de pozisyonu itibari ile belhanda

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sarı görsen iyiydi be şimdi gidip fener maçında sararırsın ts maçında olmazsın

Yaptığı pas hatalarını Selçuk,Donk ve ya Belhana yapsa yerden yere vurursunuz, buna gelince bir şey yok baya kötüydü bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt