#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sofiane Feghouli‏@sffeghouli

Hem oyun hemde başarı olarak bu akşam alınan sonuçtan dolayı çok mutluyum, şimdi Türkiye Kupası yarı finaline odaklanma zamanı Très heureux du résultat de ce soir avec la manière et la réussite , maintenant focus sur la demi de coupe de Turquie #Hedef21 #Cimbom #galatasaray

DWvuN_PWsAEb_BI.jpg

Bugün feghouliyi beğenen var mı ben beğenmedim açıkçası, Yedeği yasin olduğu için çok da ses edemiyorum yine de.

Oyunundan bağımsız topa dalışları çok tehlikeli şak diye kırmızı yiyebilir önemli bir maçta uyarılmalı bu konuda.

Bugün feghouliyi beğenen var mı ben beğenmedim açıkçası, Yedeği yasin olduğu için çok da ses edemiyorum yine de.
Yok ben de beğenmedim ama adam bir orta kesti gol oluyor idi, ikinci yarı gitti bir şut çekti hakemler devamında ofsayt diye golü yedi.

Yeri geldiğinde durur durur maç alır ama böyle oyuncuları bir takım içinde idare etmesi zor, hele ki takımda bir de Selçuk var ise.

ilk yarı ve ikinci yarının bi bölümü orta ve şut konusunda çok iyiydi. bu maç bir kaç çalımda attı sürati de iyiydi. ikinci yarı faciaydı çok saçma top oynadı. önce sağ iç sonra sol iç en son önlibero oynuyoru hoca sağolsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçek Feghouli bu değil nerde Valenciadaki Feg. alakası yok resmen salmış kendini iplemiyor fazla iki koşar iki orta yapar yana geri al gülüm ver gülüm ohh 20.000 Avro cepte havasında

Yok aga bu adam bize faydalı olmaz kanatta iş yapamadığı için sürekli orta sahaya kaçıyor çünkü hızı ve gücü yok keşke Brumayı geri alsak Rodri ve Bruma kanatları efso olur içerde herkesi delik deşik ederiz.

Hala kendisine olan beklentilerimizi karşılıyamadı Feghouli ama geçen hafta oynadığı oyuna göre beğendim ben ...

Benim beklentimin çok altında kaldı şu ana kadar. Garip paslar atıyor isabetsiz, gereksiz top kayıpları yapıyor.

Beyler bataklık gibisiniz gerçekten. Adam çabaladıkça daha da aşağı çekmeye uğraşıyorsunuz resmen.

Ben anlamıyorum Alzheimer mı var algıda sorun mu?

İlk geldiği günki fiziğiyle bugün arasında dağlar kadar fark var. İki direk olan atakta Aziz Behich’e çizgide basıp topu çıkmadan içeri kesen Feghouli geçen devre bunu yapabilir miydi? Adam verkaç yapıyor , çalım atıyor , basıyor

Adam ilk yarı yapması gereken neyi yapmadı?

Adamlara takıyosunuz sonra saldıracak yer arıyosunuz? 5 attığımız maçta skora doğrudan katkı yapmadı diye kötü oynuyor olmuyor

Sezon başı antrenmanını yemediği için belli bir yere kadar gelebilecek fiziken.

Aldığı paranın hakkı daha fazlası derseniz orada anlaşırız tamam ama çöp ya da elimizde patladı eleştirileri yapanların hepsi bunu Rodrigues’e bir sene boyunca kazık girdi eleştirileri yapan tipler. Ona da takmışlardı.

Yok aga bu adam bize faydalı olmaz kanatta iş yapamadığı için sürekli orta sahaya kaçıyor çünkü hızı ve gücü yok keşke Brumayı geri alsak Rodri ve Bruma kanatları efso olur içerde herkesi delik deşik ederiz.

İki kanata da aynı tip oyuncuyla kadro olmaz.

sezon basından beri bence her macta iyi veya kötü ama her macta faydalı oynadı üstelik kendi mevkisinde oynatılmıyor bu adam

takımda şu anda ayagına top gelince heyecanlandıran 2 kişi var biri soso digeri selcuk ama selcuk heyecanı tersten saplıyor

dün ilkyarıda 2 asisti yenmiş.biri gomisin tak diye ayagına attıgı,diğeri de serdar azizin vurdugu..

Marsel Moni sur Twitter : "Bafetimbi Gomis'in hat-trick yaptığı Bursaspor macı performansı… " gomisin videoda da görünüyor yenen 2 asisti...

bu kasımpaşa maçında sahada kalmalıydı sözünüzü destekliyo.ilkyarıdaki isteğinden memnunum ama bunu 90dk konsantre olabilecek şekilde yaymalı ve iyi olması için gereken uyarılar,fiziksel bakımı hersey yapılmalı.

bu adam tehlikeli bi hücumcu.

Bu adamın tek sorunu fizik kondisyonu.Yetenek olarak hiçbir sorun yok,gamsız olduğuna da katılmıyorum.Eğer gamsız olsaydı gollerde bu kadar içten sevinir miydi?Önümüzdeki sene kalırsa sezon başında iyi bir kampla taş gibi bir futbolcu olur.Yetersiz haliyle bile 11 gole doğrudan katkısı var.Ne yazık ki taraftarımızın bir kısmı bu adama kafayı takmış.

Ayrıca Feghouli ve Belhanda'yı ırkı,milliyeti üzerinden vuran insan benim gözümde aşağılık bir heriftir.Emre'nin Zokora'ya yaptığından,Eboue ve Drogaba'ya muz sallayan taraftardan bir farkı yoktur.Anlaşılan forumda da bu faşist zihniyette insanlar var maalesef.

Gece macin tekrarini izledim. Ben begendim acikcasi, daha istekli bir görüntü verdi.

Cogu arkadasin haftalardir söyledigi birsey var bu adam oyundan cikmamali diye. Katiliyorum buna, her an birsey yapabilecek kapasiteye sahip olan bir oyuncu Feghouli. Ic saha da neyse de deplasmanda sahada kalmali bence kilidi acabilecek bir adam.

Bir de Selcuk frikik duran top falan kullanmasin. Ya Belhanda kullansin ya da Feghouli. Feghoulinin de temiz ortalari var.

Transfer edilme surecinde Garrynin su anda yaptıklarını yapacağını hayal ediyordum. Büyük hayal kırıklığı oldu maalesef. Daha ağırlığını koyduğu bir tane maç yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt