#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim icin büyük hayal kirikli oldu, allah dan gol ve asistler yapti da belki bir alicisi cikar sezon sonu

Ben kaç haftadır yazıyorum bu çöp hakkında bilerek oynamıyor , bildiğiniz bilerek oynamıyor öyle bi lakayıt keşke şunu yesip deplasmanlarda yasini sürsek yasin en azından hırslı değilmi ?

İyi bi sezon başı geçirirse ve etrafında onu oynatabilecek birileriyle oynarsa seneye kalması gerektiğini düşünüyorum

Kendine gelmesi için bir haftalık kesik yemesi gerek

Mariano ile verkaci,ilk yarida Emre sut cekecekken araya girisi ve Gomis'e actigi orta disinda resmen hicbir sey yapmadi.

Bir hareket yapıyor hayran kalıyorsun,hiçbir şey yapmadan sahada geziniyor nefret ediyorsun sene başından beri ne olduğunu anlayamadığımız adamlardan ...

Kesimlikle dünya yıldızı bugün oynamadı dendi golde katkısı büyük 2014 dünya kupasından esintiler sergiledi ona gelene kadar koca kafa selçuk var o gitsin önce sonra bakarız...

Defol. 10 kisi oynuyoz resmen. Haftaya oynatmasin bunu. Deplasmanda daha da kötu.

maryanonun golü asist yazılcak ama maryano resmen önüne zorla topu almış,istatikçiler sene sonu başımıza kakar bu kadar yapmış falan diye,sıçayım böyle asiste

Adamin iş ahlaki düşük ama oyun kalitesi yüksek. Bu piyasada böyle bir oyuncuyu ucuza bulmak kolay olmuyor. Eger piyasada bunun yerine alinabilecek ve en az bunun kadar iyi 1 kanat oyuncu varsa alinmali aksi takdirde bunun kalmasi kötü olmaz. Hazirlik kampi geçirdikten sonra kendisini görmek isterim.

Yerine sinan falan oynamali kesin

ub.msji

Ispanyadan gelen futbolculara bizim ligde biraz zaman tanımak lazım. Kaldı ki abartıldığı kadar kötü oynamıyor.

Bu adam fit değil ya.
Güçü kondisyonu yetersiz kalıyor.

Bir Sprint baskı yapıyor resmen pompalıyor yerinde. Yaz kampı geçirsin bide hele. Kalitesi tartışılmaz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt