#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bütün forum adına ben özür dilerim feghouli,kendimi kötü hissettim

Son düzenleme:
Ölüsü 15 gole katki yapti

Sezon basinda west ham ile kamp yapamadi sakat oldugu icin,bütün bu olumsuzluklara ragmen büyük katki sagladi bana göre

Feghouli: "4-5 ay önce aşil tendonumdan sakatlık yaşamıştım. Şampiyonluk yolunda takımıma yardım etmek istediğimden Galatasaray sağlık ekibiyle birlikte karar vererek oynamaya devam etmiştim. Gelecek sezona sağlıklı bir şekilde başlamam için dinlenmem ve tedavi olmam gerekiyor."
Sofiane Feghouli, tendonunda bulunan sakatlığının tedavisi nedeniyle Cezayir milli takımından gelen daveti geri çevirdiğini açıkladı.

Hakkini odeyemeyiz fedakar reyiz. Faslı mustafa sarp örnek alsın, adamlık görsün.

Hiç aklım almıyor Valencia günlerine döneceğine

Valanciadaki Feguli olsa her maç orgazm olurduk ama bu adam Fener'e gelen krasic gibi bişi olmuş hızından adam geçmesinden yağ gibi almasından ileri geri mekik dokumasından eser kalmamış.

Performansı abartıldığı kadar kötü değildi Feghoulinin bide sakatlığının etkisini tam atlatamadan oynamış beklentim zaten vardı bu durumdan sonra iyice beklentim arttı

Feghouli milleti morartmış mı ne olmuş.

sent via GSC

Yeni sezonda şu formayı 7 falan yapalım 89 ne.

Yeni sezonda şu formayı 7 falan yapalım 89 ne.
7 numara dolu...
images%20(17).webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli ye 8 yakışır. Samsung S8 ötede oynasın.

sent via GSC

Feghouli'nin normal performansı olmadığını kaç kez söyledik bu ülkeye gelmiş geçmiş en iyi dripling atan oyuncuların başında olması gerekiyordu bir de kilo fazlası ve yaz kamp dönemini ıskaladıktan sonra 15 gol civarında katkı yaptı ki bu rakam bile şampiyonluk yolunda çok önemliydi. Sağlam ve fit bir Feghouli bu lige imzasını atar 25-35 gol katkısı verir

Milliyet hemen kendini göstermiş Feghouli milli takımı boykot ediyor diye paylaşmışlar haberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt