#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca yürekli Cezayirli. Seneye iyileştiği an 6 gol 22 asistle sezonu kapatacağını düşünüyorum.

Sezonda ne yapacağı yaz kampında açıkça belli olur umarım yeni transfer etkisiyle bomba gibi bir sezon geçirir...

Şu adam az kıpırdasın kıçını kaldırsın 10 Milyona satarız hemen.

sent via GSC

Aşifte no sakatlığı varmış altı aydır sakat oynuyorum dedi milli takımdan affımı istedi bence bir sene daha şans vermeliyiz

Edit : aşil tendon aşifte ne ya , iPhone hatası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aşifte no sakatlığı varmış altı aydır sakat oynuyorum dedi milli takımdan affımı istedi bence bir sene daha şans vermeliyiz

Edit : aşil tendon aşifte ne ya , iPhone hatası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aşifte sjdhdhdhd

Tendon sakatlığıyla nasıl oynayabildi yav o kadar. Ondan mı kendisini hiç zorlamıyordu

Aşil tendonundaki hafif baskı yürümeyi bile zorlaştırıyor darbe alan futbol oynayan kişiler bilir helal olsun doğru! ise

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Bazen örnek gösteririz garry tek bacağıyla oynasa yasinden iyi oynar vs aynen öyle oldu feguli tek bacağıyla aattıfı , yasini , dirarı , lensi falan cebinden çıkardı.

Oyun zekası yüksek bir kanat oyuncusu biraz g.tünü kaldırsa şu tatil döneminde kilo verse zaten fatih hocanın antreman kapmları kendine getirir. Bi sene daha beklemeliyiz. Mali sınırlamanın geleceği bu günlerde satmak doğru olmaz. Zaten kimse 4 milyon maaş vermez

Valencia'ya ilk geldigi zamanda bundan 10 kat daha kotuydu yuhaladilar filan ama ondan sonraki sene bomba gibiydi en sevilen oyuncu oldu

Gerçekten belli oluyordu ama olum al git diyorsun bir anda topu çekip bekliyordu.

Sanırım aşil tendinit , iyi bir dinlenme ve iyileşme sürecine ihtiyacı var umarım dünya kupasına gitmez.

Eğer iyileşirse gollerini ikiye katlayacaktır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Normalde bunla bazılarını milli takımdan atmışlardı ama ne hikmetse çağırdılar bu ara.

DK yok ama yaklaşık 6 hafta dinlenmiş olacak, iyi bir süre gibi.

kilosu falan var evet ama hala sorunu kiloda demeyin.istediği gibi oynayamamasının nedeni 5 ay sakat olması ve net olarak sorun burda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt