#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya maçının 2.nci yarısı o günkü performansına göre Belhanda yada Rodrigez'in yerine oyuna girer.

2 kez etkili top taşısa da gözlerimizin pası silinse... Maçı da kazanırsak değmeyin keyfime...

DIeprgTUMAQrtYO.jpg:large

Agzindan bal akiyor :D

Sürekli aralara koşu yaptı adele sakatlığından çıkmasına rağmen. Attığı gol de yaptığı ters koşuyla geldi. Bir iki pozisyonda güzel çalımlar attı. Zaten takım sürekli diğer kanattan oynadı birde ikinci yarı çıktı.

Ama çok iyi topçu ya ben hayranıyım bu adamın zaten :D Lens denen heriften iki üç kat iyi :D

Sürekli aralara koşu yaptı adele sakatlığından çıkmasına rağmen. Attığı gol de yaptığı ters koşuyla geldi. Bir iki pozisyonda güzel çalımlar attı. Zaten takım sürekli diğer kanattan oynadı birde ikinci yarı çıktı.

Ama çok iyi topçu ya ben hayranıyım bu adamın zaten :D Lens denen heriften iki üç kat iyi :D

Golu gordum resmi twitter hesabi paylasmis. İyi iyi Mariano ile ligin 4-5 seviye ustunde kanat.

Keske Asamoahi sola alsaydik ... Acayip calisan sol kanat olurdu Tolga ile

Feghouli azıcık maç formu yakalasında ligi hoplatır ...

Nerden nereye be geçtiğimiz iki sene ne haldeydik şimdi feghouliye çöp diyen elimizde ptlıyacak diyen lükse bak arkadaş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt