Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Az oynadı ama o süreçte bile etkiliydi
Fit bir Sofyan bu takıma çok katkı sağlayacak
Fit bir Sofyan bu takıma çok katkı sağlayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selçuk hamlesi yüzünden feghouliyi alamdı oyuna..selçukun kulübede olması bile hoca üzerinde baskı yartıyor..Normalde serdar sakatlanınca denayer girerdi 70 gibi de feghouli alınmalıydı bşz adamı ancak son 5 dk. gördük.. hiç de öyle ölü gibi değil 45 dk. çok rahat oynar
Selçuk 'un hala acayip bir arka plan gücü var takımda bu belli
her maç bir şekilde oyuna giriyor + bu maç girdi kaptanlık pazubandını aldı + medya üzerinde selçuk ile ilgili en ufak bir kötü haber yapmak zinhar yasak + selçuk 'un kadro dışı kalması / gönderilmesi gündeme bile gelemiyor
Ya Tudor 'u da sindirdi Selçuk ya da klüpte bu adama sahip çıkan üst düzey yöneticiler var başka açıklaması yok bu herifin hala oynamasının
Ben suçu maça giden taraftarlarda ararım.Bu adi herifin 7.sezonu toplasan 2 sezon katkı vermiştir.Taraftarların bunu görmemesi için kör olması gerekir.İç sahada dahi farklı öndeysek ve oyuna giriyorsa protesto edilmeli ki kendinden ne derece nefret edildiğini anlasın ve defolsun gitsin.![]()
poldi bu takımda neden kalmadı anlamadım !! adam sorunsuz bir adamdı bu kadroda rahat sezon sonuna kadar 10 gol atardı ! eren sinan selçuk kaldı poldi gitti enteresan !! poldi mi forvet olarak daha çok katkı verir eren mi dense yüzde 80 gs taraftarı poldi derdi !Takımı bozuyor diye Sneijder-bruma-poldi gibi adamları gönderip Selçuk'u takımda tutan Tudor 'a da lanet olsun ...
poldi bu takımda neden kalmadı anlamadım !! adam sorunsuz bir adamdı bu kadroda rahat sezon sonuna kadar 10 gol atardı ! eren sinan selçuk kaldı poldi gitti enteresan !! poldi mi forvet olarak daha çok katkı verir eren mi dense yüzde 80 gs taraftarı poldi derdi !
Gary Rodrigues ile arasında mental olarak uçurum var..