#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az oynadı ama o süreçte bile etkiliydi

Fit bir Sofyan bu takıma çok katkı sağlayacak

5 dakikada skorbordu değiştiremezsiniz hele ki takıma yeni katılıp antrenmanlarla kuvvet kazanmaya çalışırken.
En geç 70-75 arası sahada olmalıydı.

Girdiği zaman atak yaptık 2. Yarı

Haftaya Arena'daki Kasımpaşa maçında ilk 11 başlamalı.

Kalite belli ediyor kendini
Top yakışıyor ayağına dikine oynuyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolganin kulube zamani geldi. feghoulinin yoklugunda kanadi tolgaya birakan sinan gumusede ayriyetten cok kirgin oldugumu belirteyim

Ne olursa olsun bu takımın kanatlarında Garry-Feghouli oynamalı bence ...

selçuk hamlesi yüzünden feghouliyi alamdı oyuna..selçukun kulübede olması bile hoca üzerinde baskı yartıyor..Normalde serdar sakatlanınca denayer girerdi 70 gibi de feghouli alınmalıydı bşz adamı ancak son 5 dk. gördük.. hiç de öyle ölü gibi değil 45 dk. çok rahat oynar

selçuk hamlesi yüzünden feghouliyi alamdı oyuna..selçukun kulübede olması bile hoca üzerinde baskı yartıyor..Normalde serdar sakatlanınca denayer girerdi 70 gibi de feghouli alınmalıydı bşz adamı ancak son 5 dk. gördük.. hiç de öyle ölü gibi değil 45 dk. çok rahat oynar

Selçuk 'un hala acayip bir arka plan gücü var takımda bu belli

her maç bir şekilde oyuna giriyor + bu maç girdi kaptanlık pazubandını aldı + medya üzerinde selçuk ile ilgili en ufak bir kötü haber yapmak zinhar yasak + selçuk 'un kadro dışı kalması / gönderilmesi gündeme bile gelemiyor

Ya Tudor 'u da sindirdi Selçuk ya da klüpte bu adama sahip çıkan üst düzey yöneticiler var başka açıklaması yok bu herifin hala oynamasının

Sanirim 6 veya 7 dakika oyunda kaldi ama gercekten birseyleri hissettirdi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Selçuk 'un hala acayip bir arka plan gücü var takımda bu belli

her maç bir şekilde oyuna giriyor + bu maç girdi kaptanlık pazubandını aldı + medya üzerinde selçuk ile ilgili en ufak bir kötü haber yapmak zinhar yasak + selçuk 'un kadro dışı kalması / gönderilmesi gündeme bile gelemiyor

Ya Tudor 'u da sindirdi Selçuk ya da klüpte bu adama sahip çıkan üst düzey yöneticiler var başka açıklaması yok bu herifin hala oynamasının

Ben suçu maça giden taraftarlarda ararım.Bu adi herifin 7.sezonu toplasan 2 sezon katkı vermiştir.Taraftarların bunu görmemesi için kör olması gerekir.İç sahada dahi farklı öndeysek ve oyuna giriyorsa protesto edilmeli ki kendinden ne derece nefret edildiğini anlasın ve defolsun gitsin.:mad:

Ben suçu maça giden taraftarlarda ararım.Bu adi herifin 7.sezonu toplasan 2 sezon katkı vermiştir.Taraftarların bunu görmemesi için kör olması gerekir.İç sahada dahi farklı öndeysek ve oyuna giriyorsa protesto edilmeli ki kendinden ne derece nefret edildiğini anlasın ve defolsun gitsin.:mad:

Takımı bozuyor diye Sneijder-bruma-poldi gibi adamları gönderip Selçuk'u takımda tutan Tudor 'a da lanet olsun ...

Ah bi izleyemedik 30dk falan. Serdar herseyi bok etti şu maçta yaw.
Maçın akışını değiştirebilirdi süre olsa.

Takımı bozuyor diye Sneijder-bruma-poldi gibi adamları gönderip Selçuk'u takımda tutan Tudor 'a da lanet olsun ...
poldi bu takımda neden kalmadı anlamadım !! adam sorunsuz bir adamdı bu kadroda rahat sezon sonuna kadar 10 gol atardı ! eren sinan selçuk kaldı poldi gitti enteresan !! poldi mi forvet olarak daha çok katkı verir eren mi dense yüzde 80 gs taraftarı poldi derdi !

poldi bu takımda neden kalmadı anlamadım !! adam sorunsuz bir adamdı bu kadroda rahat sezon sonuna kadar 10 gol atardı ! eren sinan selçuk kaldı poldi gitti enteresan !! poldi mi forvet olarak daha çok katkı verir eren mi dense yüzde 80 gs taraftarı poldi derdi !

6-7 maçta 10 gol atardı ama diğer oynadığı maçlarda götünü kaldıramıyor topa yetişemiyor diye söverdik.

Dikkatli izlemedim. Skorun üzüntüsü vardı üstümde. Ama yararlı olacaktır inanıyorum.

Rodrigues 4 asist yapsa bile bu takımın seviyesinde değil Mariano'yu çok bozuyor çünkü Mariano genelde ikiye birlerle ilerlemeyi sever ama onu hep uzun topa zorlaması verimsiz kılıyor..
Ataklarda toy ve acemi ama Feghouli üstad seviyesinde nerede ne yapacağını her zaman bilir..
O yüzden dün sevgili hocamız 60'da Feghouli'yi alsa bu maçı 2-1 alabilirdik bence..

Dün takımın ihtiyacı olan oyuncuydu. Topu ileri taşıması bile yeterdi isterse götürüp tüm topları dağlara taşlara vursaydı bile maçı kazanırdık. Bu nedenle bal yapmayan arı volkan şenin transferi katkı verir demiştim. Dün 2 tane hazır kanat yedeğimiz olsaydı çok rahat almıştık maçı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt