#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstediğimiz adam değil.

Bunun daha tempolusu ve fazla oyun içinde olanı lazım bize. Bak aynı tip kumaşın diyorum.

Şu hali ile halısaha da ki göbekli ama teknik dayı.

Yerine oynayan adam Sinan olaya bu şekilde bakmak lazım. Fizik olarak çok yetersiz ama kumaşı belli adamın yürüyerek de iyi kötü bişeyler yapıyor.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Yarattıkları atmosfer ve verdikleri motivasyon için taraftarlarımıza teşekkür ederim. Galatasaray formasını taşımak bir şereftir. Merci aux fans pour l’ambiance , la motivation , toujours un honneur une fierté de porter ce maillot , 1-0#alhamdulilah #aslan #cimbom #dz"

Bu adamin yetenegine ve oyun zekasina tek laf etmem ama fizik olarak yerlerde. Herhalde takimdaki en yavas adamlardan biridir. Kanat oynamaz artik. 10 numara olur

UCL de mücadele eden takımlar içinde temposu en düşük takımlardan biriyizdir muhtemelen. Ve bu takımın da en 'hımbıl' oyuncularından biri olan Feghouli' den şu haliyle memnun olanlar var, ilginç...Kanatta verimli olamayacağı belli; merkezde oynayacaksa, Selçuk da bunun verdiği birkaç olumlu pası verebilir pekala. Bakın Selçuk diyorum, burada kendisini en erken yok hükmünde saymış kişilerdenimdir...

Geçen yıl en büyük beklentiye girdiğim transferlerimizdendi Feghouli; böyle hayal etmemiştim elbette. Bu haliyle Avrupa Coğrafyasında hiçbir kulüpten bizim verdiğimizin yarısı kadar teklif alamaz. Yallah Asya' ya; Arap yarımadası olur, Çin olur; gitsin de!...

Zeki futbolcu
Fizik olarak toparlarsa daha iyi olacağından şüphe yok.

onyekuru ve rodrigues ile kıyaslayınca hız , adam takibi , press ve defansa yardım konusunda çok sınıfta kalıyor.

haliyle kaleye şut , dribling asist gibi özellikleriyle ön plana çıkması gerekiyor ki kadroya alalım.

savunma arkasına güzel adam kaçırıyor. savunmaya yardım hiç yok. mariano değil de linnes/feguli kanadı daha güzel işler. bir makinaya ihtiyacımız oluyor.
yada hocanın aklından geçen nagatomo/feguli olabilir. bambaska bişi çıkabilir ortaya.

Dün şansını kötü kullandı hocayı haklı çıkartıyor. Terim, oynattık iş yapmadı gördünüz diyecektir fırsatı bulunca.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam badou ve fernando un önünde hem belhanda hemi akbaba dan daha çok fayda sağlar Akhisar kupa maçında o bölgede çok iyiydi dün yine ortaya geçince iyiydi.. Oyun zekası tekniği yüksek fizik kondisyon zayıf olsa da aklıyla birşeyler yapabilir

Hoca uzun süre oynamamasına rağmen beğendim dedi.

Bu adamın artık sağ kanatlık bir durumu kalmamış. Kendisi de kanat temposunun kaldıramayacağını bildiği için sürekli içeri giriyor.
Kanattan ziyade 10 numara pozisyonunda değerlendirebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt