#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oynayınca kanatlar daha işler oluyor.Mariano daha faydali oynuyor ayrıca.

Kötü oynamadı ama Allah aşkına hayalinizdeki Feguli bu mu ya ?
32 milyon tl maaş alan topçu görüntüsüyle mi oynuyor ?

Şunun oynadığını Emrah Başsan'ı çağır Erzurumdan o da yapar. Biz bunu koca kalçasıyla kağnı oyunu için mi aldık ?

Kendisi inanılmaz bir hayal kırıklığı.
Beklenti ile verdiği arasında dağlar kadar fark var.

Gecen sezon dan bir farki yoktu

Kalitesi zaten tartisilmiyor ölüsü 8 gol 7 asisti bi sekilde buluyor ama Valencia dönemini aratmaya devam ediyor

Kötü oynamadı ama Allah aşkına hayalinizdeki Feguli bu mu ya ?
32 milyon tl maaş alan topçu görüntüsüyle mi oynuyor ?

Şunun oynadığını Emrah Başsan'ı çağır Erzurumdan o da yapar. Biz bunu koca kalçasıyla kağnı oyunu için mi aldık ?

Kendisi inanılmaz bir hayal kırıklığı.
Beklenti ile verdiği arasında dağlar kadar fark var.

2 3 maç bekleyiversen ölür müsün

İdare etti ama yetersiz maalesef.
Fakat madem kaldı, oynatmak lazım. Belhanda - Emre'ye göre en azından 1 tık daha faydalı şu an.

2 3 maç bekleyiversen ölür müsün
30 maçtır bekliyoruz Feguliyi ha şimdi ha sonra diye. Arda Turan'dan hallice top oynuyor.

Kanatta iyi oynamıyor.
Ortasaha da tecrübesi ile iyi top saklayıp dağıtıyor ama bizde görevi bu değil ve bu işi yapan 3-4 topçumuz var zaten.

Devre arasına kadar tecrübesinden yararlanılmalı, sonuçta Sinandan daha iyi. Ama devre arası gönderilip bir kanat topçusu bakılmalı

sinan'dan iyi zaten 3-4 sene daha sözleşmesi var. Zararsız elden çıkartmak için bile oynatmamız lazım. Küstürürsek milyonlarca euro zarar ederiz.

Keloglana sovmek icin girmistim maci izlemedim ama galiba devre arasina kadar oynayacak en azindan insallah satabiliriz maasi skandal ozel seyler yapamazsa yollar ayrilmali

Maçı izlemedim ama Feg'in performansını merak edip yorumlara bakayım dedim. Yazılanlara göre iyi mi oynadı, kötü mü çözemedim. Adamı kimisi gömmüş, kimisi övmüş. :red:
Önde Dinamik olan, Pas trafigini yaratan, Atak yaratan Adamdi. Bir iki hatasi vardi o kadar (Korner de sacmaladi). Ideal 10 no olur aslinda bu saatden sonra bizde.

Gayet iyiydi. Evet çok devamlılığı yok oyun içinde ama geçen sezon da bu şekilde 15 gole katkı yaptı. Ceza sahası çevresinden kilit pas atma özelliği bile oynaması için yeterli.

kendi yarattıgı pozisyonlarda iki güzel asistini emre akbaba ve rodrgiues yedi.klas adam ama fiziken yetersiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt