Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu oynayınca kanatlar daha işler oluyor.Mariano daha faydali oynuyor ayrıca.
Kötü oynamadı ama Allah aşkına hayalinizdeki Feguli bu mu ya ?
32 milyon tl maaş alan topçu görüntüsüyle mi oynuyor ?
Şunun oynadığını Emrah Başsan'ı çağır Erzurumdan o da yapar. Biz bunu koca kalçasıyla kağnı oyunu için mi aldık ?
Kendisi inanılmaz bir hayal kırıklığı.
Beklenti ile verdiği arasında dağlar kadar fark var.
30 maçtır bekliyoruz Feguliyi ha şimdi ha sonra diye. Arda Turan'dan hallice top oynuyor.2 3 maç bekleyiversen ölür müsün
Ağırdı çok ama ayağa iyi oynadı hatasiz oynadiKeloglana sovmek icin girmistim maci izlemedim ama galiba devre arasina kadar oynayacak en azindan insallah satabiliriz maasi skandal ozel seyler yapamazsa yollar ayrilmali
Önde Dinamik olan, Pas trafigini yaratan, Atak yaratan Adamdi. Bir iki hatasi vardi o kadar (Korner de sacmaladi). Ideal 10 no olur aslinda bu saatden sonra bizde.Maçı izlemedim ama Feg'in performansını merak edip yorumlara bakayım dedim. Yazılanlara göre iyi mi oynadı, kötü mü çözemedim. Adamı kimisi gömmüş, kimisi övmüş.![]()
Sinan?Basit oynadı ama hatasız oynadi. Sinan ve Onyekuru gibi fahiş top kayıpları yapmadi. 2-3 muazzam ara pası vardı.
7.hafta ilk defa oynayan biri için kötü değildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi