- 5 Şubat 2013
- 15.489
- 2.679
- 1.828
takimdaki en iyi oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gidecek gibiDevre arası satılacak
Feghouli: “Ben Galatasaray forması giydiğim her vakit Allah'a şükür ettim ve onun bilincinde oynadım. Ben her zaman hazırım bu takım için. Devre arasında durumum ne olur bilmiyorum ama teknik ekibin işine karışmam mümkün değil. Bekleyip göreceğiz.''
Sofhian Feghouli :”Kazanamadığımız için üzgünüm ama yolumuza devam ettiğimiz için mutluyum. Ben teşekkür etmek istiyorum Galatasaray taraftarına. Onlar için oynamak benim için bir onurdu. Haklarını bana helal etsinler.”
Eren yıllık 2 milyon euroFatih Terim: "Ciddi sözleşmeler var. Bu sözleşmelerden en az zararla ya da hiç zarar yaşamadan kurtulmaya çalışıyoruz. Umarım istediğimizin %100'üne yakın bir değişim gerçekleştiririz. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama herkes değişikliklere hazır olsun. Yapmak zorundayız...''
Intihar edecek galibaSofhian Feghouli :”Kazanamadığımız için üzgünüm ama yolumuza devam ettiğimiz için mutluyum. Ben teşekkür etmek istiyorum Galatasaray taraftarına. Onlar için oynamak benim için bir onurdu. Haklarını bana helal etsinler.”
Ocak temmuz operasyonunun ilk sinyaliSofhian Feghouli :”Kazanamadığımız için üzgünüm ama yolumuza devam ettiğimiz için mutluyum. Ben teşekkür etmek istiyorum Galatasaray taraftarına. Onlar için oynamak benim için bir onurdu. Haklarını bana helal etsinler.”
Fatih Terim: "Ciddi sözleşmeler var. Bu sözleşmelerden en az zararla ya da hiç zarar yaşamadan kurtulmaya çalışıyoruz. Umarım istediğimizin %100'üne yakın bir değişim gerçekleştiririz. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama herkes değişikliklere hazır olsun. Yapmak zorundayız...''
Olur muEren yıllık 2 milyon euro
Selçuk yıllık 3 milyon euro
6 ay sonra ikisininde sözleşmesi bitiyor bu ikiliden başlayabilirsin hocam
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi