#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicondan sonra hocayin ilk satacagi adam bence Feghouli. Bakalim bu sefer araplara gitmesine zorlayabileceklermi

Oyun zekasının üst düzey olduğunu gösterdi umarım tadı damağımızda kalmaz böyle devam eder ...

Vardır hocanın bi bildiği goygoyunun bizi mahrum ettiği nadide güzellik. Sezon başı veya oynatılmadığı zaman da söylüyorum yarın yine oynatılmasa da bu değişmez bu takımdaki en kaliteli, futbolun doğasına yatkın ve hakim oyuncu açık ara kendisidir, bu ekonomik tablo ile futbolu bu adama yakın x bir ismi dahi alamayız, bu tabloda bu isimden o veya bu sebepten dolayı faydalanamayanlar Allah'ından bulsunlar yani ne diyeyim. Bu adam ne yapacak diye maç izleyebilirim belki ama bu hissi bile verebilecek başka oyuncu yok takımda çokta fazla söze gerek yok.

Devre arası satılacak :cry:

Feghouli: “Ben Galatasaray forması giydiğim her vakit Allah'a şükür ettim ve onun bilincinde oynadım. Ben her zaman hazırım bu takım için. Devre arasında durumum ne olur bilmiyorum ama teknik ekibin işine karışmam mümkün değil. Bekleyip göreceğiz.''

Devre arası satılacak :cry:

Feghouli: “Ben Galatasaray forması giydiğim her vakit Allah'a şükür ettim ve onun bilincinde oynadım. Ben her zaman hazırım bu takım için. Devre arasında durumum ne olur bilmiyorum ama teknik ekibin işine karışmam mümkün değil. Bekleyip göreceğiz.''
gidecek gibi

Onyekuru gitsin bu kalsın..

Kiralık sözleşmesini yırtarım o beyinsiz herifin

Fatih Terim: "Ciddi sözleşmeler var. Bu sözleşmelerden en az zararla ya da hiç zarar yaşamadan kurtulmaya çalışıyoruz. Umarım istediğimizin %100'üne yakın bir değişim gerçekleştiririz. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama herkes değişikliklere hazır olsun. Yapmak zorundayız...''

Sofhian Feghouli :”Kazanamadığımız için üzgünüm ama yolumuza devam ettiğimiz için mutluyum. Ben teşekkür etmek istiyorum Galatasaray taraftarına. Onlar için oynamak benim için bir onurdu. Haklarını bana helal etsinler.”

Fatih Terim: "Ciddi sözleşmeler var. Bu sözleşmelerden en az zararla ya da hiç zarar yaşamadan kurtulmaya çalışıyoruz. Umarım istediğimizin %100'üne yakın bir değişim gerçekleştiririz. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama herkes değişikliklere hazır olsun. Yapmak zorundayız...''
Eren yıllık 2 milyon euro
Selçuk yıllık 3 milyon euro

6 ay sonra ikisininde sözleşmesi bitiyor bu ikiliden başlayabilirsin hocam

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sofhian Feghouli :”Kazanamadığımız için üzgünüm ama yolumuza devam ettiğimiz için mutluyum. Ben teşekkür etmek istiyorum Galatasaray taraftarına. Onlar için oynamak benim için bir onurdu. Haklarını bana helal etsinler.”
Ocak temmuz operasyonunun ilk sinyali

bu acıklamalara bi baslık acın rtaş

Umarim bu Maicon icin gecerlidir. Böyle performans gösteren Feghouliyi rahat 8-10 milyon arasi araplara satabilmeliyiz. Onu da beceremiyorsak yuh yani ve bir spor direktörü sart olur

Belhanda gibi adam. Arap diye sövülen 2 futbolcu da canını dişine takıp savaşıyor, takımın 2 yetenekli, çalışkan oyuncusuna her maç sövenler utansın.

Kralın son macıymıs oysaki fatih terim adamı oynatmayarak ders verdi göbegini erittirmiş onu yeni bi futbolcu yapmıstı. artık arap liglerinde oynar böyle hocada bulamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt