#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Ciddi sözleşmeler var. Bu sözleşmelerden en az zararla ya da hiç zarar yaşamadan kurtulmaya çalışıyoruz. Umarım istediğimizin %100'üne yakın bir değişim gerçekleştiririz. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama herkes değişikliklere hazır olsun. Yapmak zorundayız...''
Muhabir olacak garry ye niye zam yaptınız diye soracak.

Bence bizim takimda Selcuk disinda kimse arka arkaya 2 penalti kullanmamali. Frikikler icin artik gücü yetmiyor ama 11 metreden penaltilari hala iyi kullaniyor hakkini verelim.

Keske söyle joker kurali falan olsa penalti icin oyuncu sokup geri cikarabilsek. Selcuk penalti basina para kazansaydi hos olurdu acikcasi.

Sahada olması gereken nadir maçlardan birinde değildi şans yok cidden yok bizde ne çektik bu sezon ya.

en maliyetli oyuncun ilk golunu sezon ortasında atıyor
skandal

Bence bizim takimda Selcuk disinda kimse arka arkaya 2 penalti kullanmamali. Frikikler icin artik gücü yetmiyor ama 11 metreden penaltilari hala iyi kullaniyor hakkini verelim.

Keske söyle joker kurali falan olsa penalti icin oyuncu sokup geri cikarabilsek. Selcuk penalti basina para kazansaydi hos olurdu acikcasi.

Hep aynı yere, kalecinin soluna vuruyor. Ancak öyle net vuruyor ki topa, kaleci köşeyi tahmin etse bile çıkaramıyor. Ronaldinho ve Zidane de böyle penaltı atardı, kalecinin sağına. Kaleciler köşeyi doğru tahmin etse de çıkaramazdılar.

Hep aynı yere, kalecinin soluna vuruyor. Ancak öyle net vuruyor ki topa, kaleci köşeyi tahmin etse bile çıkaramıyor. Ronaldinho ve Zidane de böyle penaltı atardı, kalecinin sağına. Kaleciler köşeyi doğru tahmin etse de çıkaramazdılar.
Selçuk'un frikikler de böyleydi. Köşe seçer gönderirdi istediği yere topu. Şimdi top kaleye zor gidiyor. Demekki fiziken düşünce vuruş becerin de geriye gidiyor.

Adam Rize maçında da fena oynamadı. Gol öncesi verdiği o pası takımda başka herhangi bir oyuncunun verebileceğini sanmıyorum.

1544570832850.webp

durum bu,kalır feghouli dert etmeyin

Adam Rize maçında da fena oynamadı. Gol öncesi verdiği o pası takımda başka herhangi bir oyuncunun verebileceğini sanmıyorum.
çok manyak bir adam ya feghouli ,şu basaksehir macını aldırsa zaten hersey çözülür.umarım şans feghouliden yana olur

Takımın en klas futbolcusu ve FT bunu hep kızaga cekti..

Olan Fegouli'ye mi oldu, takıma mı oldu??

Bunun cevabını herkes biliyor.. Terimsporlular hariç..

ben burda hayvan gibi bu adamı savunurken yazın bilmem kaç milyon avrolara gitsin diyodunuz yavas dönün yetişemiyorum

başak maçında yedekte battaniye arar

terim sever yıldız oyunculara karşı ego savaşı vermeyi.
kralen9 'i yine sahada göreceğiz, cezalar bitmese ve sakatlıklar olmasa guemues ve s8 plus da sahada olurdu

geçen sezonun sonuna doğru burda satış listesine koyanlar şuan yere göğe sığdıramıyor feghouliyi :d

kardeşlerim abilerim çok çabuk unutuyorsunuz geçmişinizi. müsait değilim ama müsait olunca yakın zamanda alıntılarım o mesajları.

bende gitmesini isteyenlerdenim feghoulinin çünkü maaşı aşırı yüksek. 4milyon cash alıyor maç başısız ve verdiği performans öyle aman aman değil geçen senede dahil. madem kalmak istiyor terim istiyorsa kalsın sorun değil ama bu takımda kuzey afrikalı topçu görmek istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt