#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi üşenmesem eski yorumumu bulurum. Son 5 hafta sazı eline alırsa şampiyon yapar demiştim. Gerçekten büyük topçu, takımın tek yaratıcı oyuncusu. Fegi çıkar anadolu takımından halliceyiz

Sezon başında kenarda oturtacağımıza oynatsaydık neler olurdu diye düşünmeden edemiyorum.Çoğu maçta kilidi açan adam oldu ve sürekli onun olduğu taraftan hücum ediyoruz.Önümüzdeki sene kalmasını istiyorum maaşından biraz fedakarlık yapması istenmeli.Hem yetenekli hem zeki futbolcu bulmak çok zor.Fiziği yettiğince oynuyor ve çok iyi fizği olmamasına rağmen aklıyla ve yeteneğiyle çok fark yaratıyo.Şampiyon olursak 1 numaralı pay kesinlikle Feghouli'nindir bence.

Oruçlu şekilde maça çıkacak diye şüpheyle yaklaştık ama 1 gol 1 asist ile cevabını verdi :D

D3PrtmPXkAERzna

Takımın en çok kazanan futbolcusu. Fark yaratması lazım, ki onu yapıyor son birkaç aydır. Ama sene sonunda iyi bir teklif gelirse kesinlikle satılmalı.
Afrikalılardan ve araplardan futbolcu olmuyor maalesef, devamlılıkları yok.

Son düzenleme:
GALATASARAY formasina yakisan nadir oyunculardan. Sinan ve mugtad degil bu tarz kaliteli isimler yakisiyor formamiz. Drogba sneijder melo Muslera ne bilim bu tarz adamlar Galatasarayin futbolcududur

Kalite her anlamda. Bence seneye de kalmalı. Ancak etrafına dinamik oyuncular yerleştirmeliyiz. Kesinlikle Belhanda kalmamalı.

Kaldığı sürece Türkiye'de ki tüm kupalara ambargo koyacak.

Bu adamın gönderilmesi teklif dahi edilmesin bence biz bu adamı yollayıp ne oynacağını bilmediğimiz iki adama bunun kazandığı parayı veririz eminim o yüzden hiç etliye sütlüye girmeye gerek yok kaliteye devam ondan sonraki sene satılabilir ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt