#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simdi hatirladim bu laleyi. omer bayramin teknigi seriden iyi demisti :asd:
akşam seri yerine ömer bayram oynayacak görecez bakalım hoca seriyi oynatınca böyle diyebilecek misiniz.adamın ismi ömer olduğu için tekniği seri'den iyi olamaz çünkü.ismin sabri olursa yenek fukarası olursun ismin linnes olunca kuzeyin lordu mücadeleci olursun sizin futbola bakış açınız bu zaten.performansa ve verime bakmazsınız isme bakarsınız.

akşam seri yerine ömer bayram oynayacak görecez bakalım hoca seriyi oynatınca böyle diyebilecek misiniz.adamın ismi ömer olduğu için tekniği seri'den iyi olamaz çünkü.ismin sabri olursa yenek fukarası olursun ismin linnes olunca kuzeyin lordu mücadeleci olursun sizin futbola bakış açınız bu zaten.performansa ve verime bakmazsınız isme bakarsınız.
performans acisindan su an omer demene birsey diyen yok. teknigi nasil iyi oluyor seriden. teknigin ne oldugunu biliyormusun sen

performansi iyi degil dersin bu bir elestiridir. bencede su an iyi degil

ama yaratici degil pas teknigi yuksek degil dersen agzinin ustune şamari yersin
yaratıcı değil zaten belhanda kadar yaratıcı mı ?değil.top tekniği iyi değil demedim çok iyi değil dedim.pasör bir kanatsan top tekniği çok iyi olacak ki aldığın 4-5 milyonu hakedesin.şu haliyle el freni etkisi yapıyor bekine yardım etmediği her maç.eli belinde adam görmek istemiyorum sahada.

Feghouli'yi salalım lütfen. 1-2 maç vasat oynadı altı üstü ki takım genel olarak kötü zaten.

beğenmiyorsan banla geç .farklı düşünen insanlara saygı göstermeyeceksen.kimisi katılır kimisi katılmaz.sizin forumda ki insanlardan beklediğiniz feghouli az alıyor süper topçu maaşını 6-7 yapalım.salahtan iyi.afrika kupasının en iyi adamıydı bunları yazılınca burda fav alınıp destek görülüyor galiba.belhanda eleştirilebilir,feghouli eleştirilelmez...1,2 alan onyekuru her maç sonra eleştirilir 5milyon euro alıp kampa kilolu gelen feghouli eleştirilemez çünkü adamın adı feghouli ,yasin,bilal felan değil maaşı da yüklü o yüzden eleştrime lüksü yok kimsenin di mii
Doğumun esnasında kafa üstü düştün sanırım, anlayabiliyorum.

Burada bir kişi dahi, Feg az alıyor, Salah'tan iyi yazmadı, afrika kupasının en iyi adamı da demedi. Geçen yılki katkısını görmemek için senin gibi aldığı oksijeni öğüten birisi olmak lazım.

Normalde huyum değildir senin gibilerle billur geçerim, banlamam ama sıkıldım artık o yüzden ilk cümleni gerçekleştiriyorum. "Banlayıp geçiyorum."

O değil de bu Halil sanırım Hamza Hamzaoğlunun forumdaki hesabı. Sabri ile Bilal diloluğu yapacaktı az daha tutsak.

Takima ne katkisi var?.yaratici bir oyuncu mu ?değil,hizli mi?değil,pas kalitesi çok yüksek mi?hayir,bekine yardim eder mi?hayir.bomboş topçu.1-2 ay iyi oynasin diye 4-5 milyon euro aliyor.bekine yardim etmeyen adamin modern futbolda yeri yoook.oyunun temposu düşükse bu arkadaşinda payi var.temposu yetersiz.haa by arada bur arkadaşi satamayiz zamaninda 13milyon euroluk teklif geldi araplardan ben gitmem istanbul aywa aywa dedi.bu arkadaş icin iyi teklif gelsede gitmez araplar 7-8 verecek ki gitsin.onuda veremiyor artik araplar.
Gecen sene sampiyon yapti bu adam takimi attigi goller ve yaptigi asistler ile Gecen seneki gibi oynayacaksa varsin gec form tutsun

Takima ne katkisi var?.yaratici bir oyuncu mu ?değil,hizli mi?değil,pas kalitesi çok yüksek mi?hayir,bekine yardim eder mi?hayir.bomboş topçu.1-2 ay iyi oynasin diye 4-5 milyon euro aliyor.bekine yardim etmeyen adamin modern futbolda yeri yoook.oyunun temposu düşükse bu arkadaşinda payi var.temposu yetersiz.haa by arada bur arkadaşi satamayiz zamaninda 13milyon euroluk teklif geldi araplardan ben gitmem istanbul aywa aywa dedi.bu arkadaş icin iyi teklif gelsede gitmez araplar 7-8 verecek ki gitsin.onuda veremiyor artik araplar.

Ciddi ciddi cevap mı bekliyorsun soru işareti koymuşsun bir de

Haydi Fegh güveniyoruz sana geçen sene ligde 2.yarıda verdiğin katkıyı bu sene şampiyonlar liginde bekliyoruz senden

Ne bos yorumlar atanlar var hey Allahim akil ver sunlara.

Ayrica adam Afrika kupasindan sonra neredeyse tatil yapmadan geldi , cok fazla kilosu var diyenler de var , neden form tutmadi henuz ligin 3. haftada diyen de var. Okurken yoruluyor insan gercekten.
Kilosu var, form geç tutuyor diye ben dedim bana diyorsun sanırım.
Afrika kupası’na gidip dönen ve şuan canavar gibi oynayan oyuncular listesi ister misin? Bu adam 4.5 M kazanıyorsa her sene sezonun 6 ayını boş geçiremez. Geçen yıl da böyleydi, hazırlayacak kendini, bu kadar basit. İyi futbolcu, katkısı yüksek orası ayrı.

Şu halini gördükçe Belhanda’ya salladığım için üzülüyorum.Biraz boşa kaç çalım at kanattan bindir.Adamın dünya umrunda değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt