#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takim ileride hizla ataga kalkiyor, feghouli bey ekseninde dönüp rakip geri dönüyor ve pozisyon kaybi, bu senaryoyu her mac gösteriyor bize, hic sevmedigim tarz, ortada oynasin belhanda gelene kadar emreyi kanatda oynatmak lazim!

Hazir degil henuz ama bunu zaten Afrika Kupasindan dolayisiyla bekliyordum. Muhtemelen bir 4-5 hafta daha surer boyle.

Açıkçası Emre girdikten sonra baya düzeldi Feghouli. Ortada topu iyi kullanıyor. Sanırım Terim böyle kullanacak kalan maçlarda.
Şöyle bir durum var reis diğer kanatta Rodrigues veya Onyekuru gibi hızlı oyuncular olsa Feghouli sağ kanatta iş yapardı hele arkasında eski Mariano olsa pas bağlantılarının hatırına ellemezsin

Ama Babel ve Feghouli ikilisi kanatlarda olunca üstelik arkasına Mariano ve Nagatomo ikilisini koyunca olmuyor

Emre Mor bu takımda oynar sadece yeteneklerinin hatırına yine oynar çünkü takımın küsür kişilik kadrosunda Emre Mor'dan başka dribling yapabilecek çalım atabilecek oyuncu yok

kanat oyuncusu değil ortada ofansif orta saha gibi oynayabilir artık.çok ağır kalıyor kanat oyuncusu için.

Geçen senenin ilk haftalarından kesitler sunuyor reis. Kesiği hak ediyor. Birkaç hafta dinlendirip Emre'yi oynatabilriz.

Çok yorgun ki buda normal karşılamak gerekir. Adam Afrika'da final oynadı hiç tatil yapmadı sayılır. Öncesinde takımı şampiyonluğa taşıyan isimlerin başında geliyordu

Kolay değil bu işler.

Bu kele bazıları geçen sezonun başınsa sövüyordu sonlarda ise rakibe rahmet okutuyordu hatırlatayım.
Gerçi bu sene ile geçen senenin kıyası yapılmaz. Geçen sene kesik yiyince sonra yükselişe geçmişti. Bu sene de kaldığı yerden devam ederdi ama Afrika Kupası vardı işte.

Neyse başka bir şey diyecem bu adamın formda olmasını falan siz geçin de Emre Mor girdikten sonra Sosocuğum da sağ içe kaydı ve o 10-15 dakikalık sürede 75-80 dakikasından daha iyi oynadı net. Bana garip geliyor kanattayken top ayağına gelince pas yapıp biraz içeri kaydırılınca dikine top sürmesi falan birden değişti oyunu.

Zorlamanın manası yok sağ içte oynasın kanatta form tutmasını beklemektense. Sağ tarafta da bir süre idare edelim Ömer Bayram falan oynayabilir sonra daha hazır hale gelince Emre Mor'u oynatırız orada veya Lemina belki de.

Peşinen söylim kendisi takımda en sevdiğim topçu. Klasinin ligte başka hiç bi topcuda olmadığını düşünüyorum. Ama diyebileceğim 2 şey var.

1.si daha 29 yaşında bi topçunun kendi pozisyonun daki yetersizliklerinden dolayı başka bi pozisyona kaydırılması öneriliyosa o topçu da bi vasatlasma vardır. Ben sağ kanatta davam etmesi gerektiğini ve patlama için zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Onu kanattan çıkaracak tek olay Emre Mor un yükselişe geçmesi olabilir.

2.si Kendisinin 1.yarıda oynadığı futbolu Belhanda oynasa anasına avradına sövulurdu hatta bunu savunanin da anasına söverim diyen bi bok yapamicak barzolar ortaya çıkardı.

Piyasası varken satıp hızlı adam almalıydık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre girince iş yaptı, takımda 10 numara olarak katkı yapacağı belli artık Belhanda da yokken oraya geçmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt