#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begenmedim abi. Bunu yazdığım halde bile halen üstüme geliyolar ben naapiyim simdi iyi oynayamadi diye sanki adami ben kontrol ediyorum kumandayla 😂
yani o hırsın biyerden cıkması lazım adamlara bişey diyemem :asd:
faslının direncine mucadelesine oldum olası bişey demem fakat o son pasları herzaman bizi zora sokmustur ve sen pas oyunu adı altında bişey oynuyorsun seriyi tribüne sahaya da zaten çevre kontrolu 0 olan adamı maskeli bi şekilde sürüyorsun. belhandanın su macta gram sucu yok. bu sekılde forma verildliği muddetecede hıc bı zaman sucu olmayacak

yani o hırsın biyerden cıkması lazım adamlara bişey diyemem :asd:
faslının direncine mucadelesine oldum olası bişey demem fakat o son pasları herzaman bizi zora sokmustur ve sen pas oyunu adı altında bişey oynuyorsun sahaya zaten çevre kontrolu 0 olan adamı maskeli bi şekilde sürüyorsun. belhandanın su macta gram sucu yok. bu sekılde forma verildliği muddetecede hıc bı zaman sucu olmayacak
Yine de oynamak icin elinden geleni yaptı abi, yatmadı... adama laubali falan diyolar da takimda öyle iş ahlakı olan sayısı cok az
🤭

Benim anlamadığım tamam bu adam kötü de bu adam çıktıktan sonra bir tane atağımız yok bir tane topu ileride bile tutamadık ki az buz da zaman yoktu çıkarken ama çıktıktan sonra oyun tamamen bitti bizim adımıza bu da ilginç bir durum bu adamın ölüsü yerine girenlerden maalesef hala iyi gibi.

Bugünden itibaren ölümüne savunma kararı aldım. Feguliyi yem ettirmeyeceğiz.

Yine o g.tünü dönemeyen haline dönmüş ne yazık ki. Bu arap topçular salmaya acayip meyilliler zerre disiplin istikrar yok

sola yada ortaya... pls
zaten sagda oynarken habire ortaya gelior

Takımın geri kalanı çoğunlukla dinamik oyunculardan oluşsa, klasıyla her halükarda iş yapacak bir futbolcu...En iyi haliyle bile 'hımbıl' diye nitelediğim Feghouli, böyle yürüyerek futbol oynuyoruz diye yutturmaya çalışan futbolcularla birlikte hiçbir şey yapamaz...

Geçen sezonki en büyük sıkıntı tempo zaafiyeti idi; sayın Hocamızın serzenişini de buna yormuş ve düzeltecek hamleler beklemiştim doğal olarak. Üzülerek görüyorum ki takım tempo açısından daha da geriye gitmiş durumda...

Takımın geri kalanı çoğunlukla dinamik oyunculardan oluşsa, klasıyla her halükarda iş yapacak bir futbolcu...En iyi haliyle bile 'hımbıl' diye nitelediğim Feghouli, böyle yürüyerek futbol oynuyoruz diye yutturmaya çalışan futbolcularla birlikte hiçbir şey yapamaz...

Geçen sezonki en büyük sıkıntı tempo zaafiyeti idi; sayın Hocamızın serzenişini de buna yormuş ve düzeltecek hamleler beklemiştim doğal olarak. Üzülerek görüyorum ki takım tempo açısından daha da geriye gitmiş durumda...
Sorun da burada. Takımın geri kalanı dinamik olsa başarılı olacağından emin olduğumuz önlü arkali 4 kanat oyuncumuz var. Falcao da öyle şu anda ama klası nedeniyle bu 4 isimden önde.
Mariano-Nagatomo-Babel-Feghouli arasından bir kişiyi seçip gerisini göndermeliyiz. O kalan 1 kişi de rotasyon oyuncusu olmalı ki maliyeti nedeniyle buna en uygun olmayan isim malesef Feghouli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt