Can Karabacak
Ulubatlı Souness
Begenmedim abi. Bunu yazdığım halde bile halen üstüme geliyolar ben naapiyim simdi iyi oynayamadi diye sanki adami ben kontrol ediyorum kumandayladün banei sende beğenmedin dimi reis

Begenmedim abi. Bunu yazdığım halde bile halen üstüme geliyolar ben naapiyim simdi iyi oynayamadi diye sanki adami ben kontrol ediyorum kumandayladün banei sende beğenmedin dimi reis

yani o hırsın biyerden cıkması lazım adamlara bişey diyememBegenmedim abi. Bunu yazdığım halde bile halen üstüme geliyolar ben naapiyim simdi iyi oynayamadi diye sanki adami ben kontrol ediyorum kumandayla![]()

Yine de oynamak icin elinden geleni yaptı abi, yatmadı... adama laubali falan diyolar da takimda öyle iş ahlakı olan sayısı cok azyani o hırsın biyerden cıkması lazım adamlara bişey diyemem
faslının direncine mucadelesine oldum olası bişey demem fakat o son pasları herzaman bizi zora sokmustur ve sen pas oyunu adı altında bişey oynuyorsun sahaya zaten çevre kontrolu 0 olan adamı maskeli bi şekilde sürüyorsun. belhandanın su macta gram sucu yok. bu sekılde forma verildliği muddetecede hıc bı zaman sucu olmayacak

Bu ne agresiflik.. Soru sordun ben de cevap verdim.. çok ayıp çokBen ne diyorum sen ne diyorsun.
Kafayı Terimle bozmuşsun, şurada son haftalarda iyi performans sergileyip şampiyonlukta büyük rol almış oyuncunun konusundayız senin derdin ne.
sent via GSC
Bu ne agresiflik.. Soru sordun ben de cevap verdim.. çok ayıp çok
adam hic tatil yapamadi. hatta tatilini erkenden kesip kampa katildi.yatmayi seven bir kardesimiz
ÖldüBugünden itibaren ölümüne savunma kararı aldım. Feguliyi yem ettirmeyeceğiz.
bu yüzden savunmamaya karar verdim
Sorun da burada. Takımın geri kalanı dinamik olsa başarılı olacağından emin olduğumuz önlü arkali 4 kanat oyuncumuz var. Falcao da öyle şu anda ama klası nedeniyle bu 4 isimden önde.Takımın geri kalanı çoğunlukla dinamik oyunculardan oluşsa, klasıyla her halükarda iş yapacak bir futbolcu...En iyi haliyle bile 'hımbıl' diye nitelediğim Feghouli, böyle yürüyerek futbol oynuyoruz diye yutturmaya çalışan futbolcularla birlikte hiçbir şey yapamaz...
Geçen sezonki en büyük sıkıntı tempo zaafiyeti idi; sayın Hocamızın serzenişini de buna yormuş ve düzeltecek hamleler beklemiştim doğal olarak. Üzülerek görüyorum ki takım tempo açısından daha da geriye gitmiş durumda...