#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli'nin formasına Garenta diğer formaların aksine kırmızı renkte basılmış.

DNUmCwzWAAAQWVS.jpg

kirmizi karti kesinlikle yanlis
asporda gosteriyolar su an
olcayi ittikten sonra arkasini donecek olcay kopegi tekrar saldiriyor, feghouli de kendini savunmak icin ellerini kaldiriyor
rezalet bir karar

Oynamadığı oynadığından hayırlı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu Ercan rica ediyorum, önce bir oynatildigi pozisyona bak.
Rica ediyorum yorum yaparken, biraz destekli yorum yapin.
Adam Gomis ile ileride tek basina, en az bes tane rakip oyuncuya karsi.
Sana bunu gecen mac sonrasi da yazdim, bu adam´dan verim almak istiyorsan kanat´da oynatacaksin.
Zaten bu macta bile bir iki kez kanat´a gecti ve tehlikeli olduk.
Adami merkeze, en az bes rakibin kucagina atiyoruz, arkadan ara sira Fernando destek veriyor o kadar.
Ne paslasa bilecegi kanat oyunculari var, ne de Fernando disinda orta saha oyunculari destek veriyor.

Son düzenleme:
Yahu Ercan rica ediyorum, önce bir oynatildigi pozisyona bak.
Rica ediyorum yorum yaparken, biraz destekli yorum yapin.
Adam Gomis ile ileride tek basina, en az bes tane rakip oyuncuya karsi.
Sana bunu gecen mac sonrasi da yazdim, bu adam´dan verim almak istiyorsan kanat´da oynatacaksin.
Zaten bu macta bile bir iki kez kanat´a gecti ve tehlikeli olduk.
Adami merkeze, en az bes rakibin kucagina atiyoruz, arkadan ara sira Fernando destek veriyor o kadar.
Kenan kaç kez tartıştık daha neyi tartisacagiz
Bahanesi yok ezdiği topların yaptığı yanlış tercihlerin
Adamın oyunculuğunu tartışmıyorum ki formsuz belli apaçık kötü oynuyor

Kenan kaç kez tartıştık daha neyi tartisacagiz
Bahanesi yok ezdiği topların yaptığı yanlış tercihlerin
Adamın oyunculuğunu tartışmıyorum ki formsuz belli apaçık kötü oynuyor

Yahu sen önünde bir tek Gomis ile, tek basina en az bes rakibe karsi ne yapmasini bekliyorsun, bunun Form ile ne alakasi var?
Adami merkeze, rakibin en kalabalik oldugu yere atiyoruz, paslasa bilecegi tek bir kanat oyuncusu yok, cünkü kanatsiz oynuyoruz, orta sahadan bir tek destek veren ara sira Fernando.
Bu durumun Form ile alakasi nedir? Sana göre bu adam en az bes rakibin arasinda ne yapmasi gerekiyor?
Herhalde sana kalsa o bes rakibi calimlayip gol atmasi gerekiyor.
Oyna bakalim rakibin en kalabalik oldugu bölgede, saginda solunda kendi takimindan oyuncu olmadan, orta sahadan ara sira bir oyuncunun destek vermesi ile, göreyim bakalim seni neler yapa biliyorsun.
Adam esas bölgesinden, kanattan bir iki kere neler yapa bilecegini gösterdi.
Tartistigimiz nokta su, sen adamin oynatildigi pozisyona bakmadan, Gomis ile birlikte tek basina kac tane rakibin arasinda kaldigina bakmadan oynamasa daha iyi yaziyorsun.
Yahu elimizde üc tane kanat oyuncusu var, biz gidip bunlarin icinde kanatta en etkili olabilecek adami merkez´de rakibin en kalabalik oldugu yerde oynatiyoruz.

Son düzenleme:
2. yarı bunun yokluğunda hiç organize atak yapamadık, belki ilk yarı da yapamadık ama 3-4 top getirip ortaladı ve tehlike yarattı. 2. yarı ise pozisyonu geçtim atağımız yok. Umarım ceza 1 maçlık olur da Başakşehir maçına yansımaz. Gerçi yansımasa ve oynasa bile bizim başımızda büyük bir bela var, o durdurmayı başarır bizi.

Yahu sen önünde bir tek Gomis ile, tek basina en az bes rakibe karsi ne yapmasini bekliyorsun, bunun Form ile ne alakasi var?
Adami merkeze, rakibin en kalabalik oldugu yere atiyoruz, paslasa bilecegi tek bir kanat oyuncusu yok, cünkü kanatsiz oynuyoruz, orta sahadan bir tek destek veren ara sira Fernando.
Bu durumun Form ile alakasi nedir? Sana göre bu adam en az bes rakibin arasinda ne yapmasi gerekiyor?
Adam esas bölgesinden, kanattan bir iki kere neler yapa bilecegini gösterdi.
Tartistigimiz nokta su, sen adamin oynatildigi pozisyona bakmadan, Gomis ile birlikte tek basina kac tane rakibin arasinda kaldigina bakmadan oynamasa daha iyi yaziyorsun.
Yahu elimizde üc tane kanat oyuncusu var, biz gidip bunlarin icinde kanatta en etkili olabilecek adami merkez´de rakibin en kalabalik oldugu yerde oynatiyoruz.
Attığı pasin oynadığı bölge ile alakası ne
Pas tercihi yanlis yapmak sürekli ya kabiliyetsizliktir yada formsuzluktur
Adam formsuz fegholui bu değil bilmesem beş para etmez derim

Attığı pasin oynadığı bölge ile alakası ne
Pas tercihi yanlis yapmak sürekli ya kabiliyetsizliktir yada formsuzluktur
Adam formsuz fegholui bu değil bilmesem beş para etmez derim

#

Peki söyle o zaman kime pas atacak?
Kanatta olmayan takim arkadaslarina mi?
Rakip tarafindan markaj altinda olan Gomis´e mi?
Rakibin en kalabalik oldugu alanda, kanattan, orta sahadan destek olmadigi icin, gelen topu kime atacak?

ec03116ec0c31d89ccf506eda49317a4.jpg

Bos yapmayalim

Kirmizi karta kadar hucumda is yapan tek oyuncumuzdu

Ne diye laf anlatiyorsun ki Kenan.

Hayran kaliyorum bazen senin bu iyi niyetine. Adam anlamiyor ne diye ugrasiyorsun ki.

herifi zerre kullanamiyoruz rezalet birsey

#

Peki söyle o zaman kime pas atacak?
Kanatta olmayan takim arkadaslarina mi?
Rakip tarafindan markaj altinda olan Gomis´e mi?
Rakibin en kalabalik oldugu alanda, kanattan, orta sahadan destek olmadigi icin, gelen topu kime atacak?
Boş tolgaya atmadı saga oynadı
Içerde 6 pasin dışında bekleyen selçuk yerine gomise şişirdi
Ara topu çekti rakipte kaldı sayım mı daha
Ilk golu atsak maçı biz alacaktık sahada kalacaktı kendisi
Biz burda birini eleştiriyoruz siz sanıyorsunuz ortalık germek
Iyi oynadığı maçta herkese hakkını veriyoruz
Selçuk gibi hiç sevmediğim bir adama bile

Boş tolgaya atmadı saga oynadı
Içerde 6 pasin dışında bekleyen selçuk yerine gomise şişirdi
Ara topu çekti rakipte kaldı sayım mı daha
Ilk golu atsak maçı biz alacaktık sahada kalacaktı kendisi
Biz burda birini eleştiriyoruz siz sanıyorsunuz ortalık germek
Iyi oynadığı maçta herkese hakkını veriyoruz
Selçuk gibi hiç sevmediğim bir adama bile

Fotoğraftaki sen misin ?

olcay a esas mudahaleyi yapan fegouli mi maicon mu bir turlu cozemedim

bana sanki maicon gibi geliyor

ec03116ec0c31d89ccf506eda49317a4.jpg

Bos yapmayalim

Kirmizi karta kadar hucumda is yapan tek oyuncumuzdu
Arda, konu icinde yazmayayim diyorum ama bu üc oldu.
Dün Manchester Tottenham konusunda, hic alakasiz satastin, hemde ben Moruinho ile ilgili bisey yazmis olmama ragmen.
Bugün yine Tudor konusunda ayni satasmayi yaptin.
Ha kabul, o konuda bende Hakki´ya prim verme, terbiyesizin biri dedim, lafimin arkasindayim, terbiyesizsin, Hakki´ya karsida bel atlina indin bunu onayladin zaten.
Konuda diger üyeleri rahatsiz etmemek icin dünde özel mesaj yazdim, yapma dedim, yine bugün de özel mesaj yazdim, yapma dedim.
Bir derdin var ise, o özel mesajlarda da yazdim, özelden yaz ne ise derdin anlat dedim, yazmadin, hala daha konularda satasiyorsun.
Ha simdi diyeceksin ki, ismin gecmiyor neden üstüne aliyorsun, cünkü dünden beri Zabita satasmasini bana yapiyorsun.
Eger gercekten konusup anlasma niyetin olsa davet ettigim gibi özel mesajlarda cevap verirdin ama senin öyle bir derdin yok.
Senin tek bir derdin var, insanlara satasmak, insanlari provoke etmek, kavga cikarmak.
Merak ediyorum hayatinda nasil bir travma yasadin ki böyle birisin, cünkü sadece banada yapmiyorsun bunu.

Arda, bak canim kardesim, 33 yasinda adamim, coluk cocuk sahibiyim, ben kendim ile böyle konusturmam.

Böyle, kafa acma, Zabita ve buna benzer yaptigin satasmalar yakisizsik.
Eger bir derin var ise, bir kez daha özelden yazip anlatmaya davet ediyorum.
Bunun disinda, futbol icinde verecegin bir cevap var ise buyur ver, okurum, olaylara senin bakis acindan bakmis olurum, ki bu zaten forumun amaci.
Ama bu kadar, bunun disinda baska hic bir seye gerek yok, bu terbiyesizliktir, böyle seyler yazip basta benim olmak üzere, insanlarin huzurunu kacirmaya hakkin´da yok ayni zamanda.
Bu sana ücüncü ve son davetim, eger özelden yazip derdin ne ise anlatmaya var isen kapim acik, ama yok ayni devam edeceksen bende bire bir Forum yönetimi ile baglantiya gecmek zorunda kalacagim.
Dedigim gibi kocaman adamim, burada kimse ile kavga etmek amacinda degilim ama kimseyede ikide bir bana satasma, yakisiksiz laflar etme hakkini tanimam.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt