#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim bıraktım o işleri yaşını bilmiyorum ama kardeşim dedim
Tiksinti derecesinde yani

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaşım 35. O tiksinme geçer eninde sonunda, sahalara dönersin. Neyse fazla takılma yani bu Belhanda'ya falan her şey olacağına varır.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Kirmizi görmesi çok kötü oldu

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Değerli bir yorum.

Boş tolgaya atmadı saga oynadı
Içerde 6 pasin dışında bekleyen selçuk yerine gomise şişirdi
Ara topu çekti rakipte kaldı sayım mı daha
Ilk golu atsak maçı biz alacaktık sahada kalacaktı kendisi
Biz burda birini eleştiriyoruz siz sanıyorsunuz ortalık germek
Iyi oynadığı maçta herkese hakkını veriyoruz
Selçuk gibi hiç sevmediğim bir adama bile

Ben sana ortayi geriyorsun demedim ki, yaptigin elestiriye cevap verdim.
Aksine galiba benim yazdigim ton biraz gergin.
Sadece yaptigin elestiri haksiz, adamin oynadigi pozisyonu, Gomis ile yalniz kalmasini göz ardi ederek elestiriyorsun.

Yaşım 35. O tiksinme geçer eninde sonunda, sahalara dönersin. Neyse fazla takılma yani bu Belhanda'ya falan her şey olacağına varır.
2 yaş büyüksün benden
Yok geçmez gibi 2 günde sıkılırım yeni tanıştığım birinden
Mekanik yorgunluk var galiba kafa götürmüyor :)

Ben sana ortayi geriyorsun demedim ki, yaptigin elestiriye cevap verdim.
Aksine galiba benim yazdigim ton biraz gergin.
Sadece yaptigin elestiri haksiz, adamin oynadigi pozisyonu, Gomis ile yalniz kalmasini göz ardi ederek elestiriyorsun.
Onları göz ardı etmiyorum ayağına top gelmez oyunda olmaz ayrı konu
Olduğu zamanlar için diyorum
Bu kadar beklenti olupta karşılık vermeyince hayal kırıklığı oluyor
Iyi işler yapacağına sağda açıkta daha efektif oynayacağına inanıyorum
Bu adam cezayir milli takimindada 10 numara gibi oynadı bu kadar silik değildi

Onları göz ardı etmiyorum ayağına top gelmez oyunda olmaz ayrı konu
Olduğu zamanlar için diyorum
Bu kadar beklenti olupta karşılık vermeyince hayal kırıklığı oluyor
Iyi işler yapacağına sağda açıkta daha efektif oynayacağına inanıyorum
Bu adam cezayir milli takimindada 10 numara gibi oynadı bu kadar silik değildi

Ercan kardesim, zaten problem ayagina top geldiginde destek olmamasi.
Hic bir oyuncu tek basina bisey yapamaz.
Hele hele, merkez´de rakibin en kalabalik oldugu alanda.

zaten sakat geldi oynayamadı oynadığı maçlarda da bursa maçındaki füzesi dışında bana göre bekleneni asla veremedi ! belhanda ve feguli gibi iki tane vurucu gücümüz tırt çıkarsa işimiz biter

feghouli ne zaman sağa marianonun önüne geçse pozisyon bulduk müthiş bir uyum var aralarında... ama tudorun saçma sapan dönüşümlü sistemi yüzünden adam bir orada bir burada..artık şu takımın sağ tarafı mariano-feghouli sol tarafı asamoah-transfer şeklinde olsun ..başka türlü olmayacak bu iş..

Fegouli , sneijder , belhanda ve daha eskilerde niceleri.

biz bu adamlardan hakkaten vereceklerinden cok sey bekliyoruz , sonu da mutlak husran oluyor

fegouli sana bursa macini aldi di mi , bir de ikinci yari bir sivas maci alir tamam iste , o kadar

biz bu adamlardan bale gibi kopsun , hagi gibi yapistirsin , zidane gibi harmanlasin diye bekledikce daha cok doveriz dizimizi

kendimi de bu konuda elestiriyorum , sneijder ile ilgili gecmisteki beklentim ve soylemlerimden

ama kendimi elestirirken , bu tip adamlari uber mega super diye servet odeyip alanlari ve alinmasi icin hatim indirenleri de elestiriyorum

artik dunya uzerinde boyle bir futbol anlayisi kalmadi , fegouli gelsin maclarin kaderini tek basina degistirip ligin tozunu atsin , yok boyle bir futbol artik

Canerin kufur olayinin hemen ustune gelmesi iyi olmadi.
3 mac verirler gibime geliyor ve belki 2 maca indirirler.
Sonuc olarak 8tas macinda oynamayacak sekilde ayar cekerler.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Kırmızı karta kadar hücumdaki en etkili silahımızdı ama Olcay denilen tinerci Beşiktaş çocuğu yüzünden belki de 2-3 maç ceza yiyecek.Bir de şu Tudor yüzünden bu adamdan yeterince faydalanamadık.Adamı bildiğin merkez orta saha gibi kullanıp kanatlardaki etkinliğini azaltıyoruz.

Geçen maçta Belhanda sattı maçı diyordunuz

Bu maçta da anladığım kadarıyla Feghouli aynı şeyi yapmış oldu

Gereksiz gereksiz kartlar.

Dün hüsran yaşamamızın sebeplerinden.

Geçen maçta Belhanda sattı maçı diyordunuz

Bu maçta da anladığım kadarıyla Feghouli aynı şeyi yapmış oldu
Her ikiside aptalca atildilar.
Ama arada bir fark var, biri art niyetli hakeme ragmen, kendi yaptigi hatalar sebebi ile, bile bile atildi.
Digeri, yerde yatan takim arkadasina karsi bir terbiyesizin yaptigina karsilik reaksiyon gösterdigi icin.

Saçmalamayın yahu bu adam kanat oyuncusu. Sen adamı ortada oynatırsan tabi ki kaybolur. Aynı saçmalığı geçen sene Bruma ve Yasin ile de yapmıştı mesela o ikisini de bir kaç kere göbekte oynatmıştı.

Dünkü maçta ne zaman Feghouli sağa doğru kaydı o zaman 2-3 kere Mariano ile verkaç yaparak ileri çıktılar rakip ceza sahasına girdiler. Bunu da görseydiniz bari bu kadar eleştirirken.

Maç satma falan saçmalık. Orada arkadaşını savunmuş. Belhanda veya Ndiaye ile kıyaslanacak bir durum değil. Bu ikili de maç başından beri insanlar söylüyordu kesin atılırlar bu maç diye. Öyle de oldu. Ama Feghouli olayı başka.

Mesela Allah var Ndiaye transferine sonuna kadar karşı çıkmış birisiyim en çok da maliyetinden dolayı. Ama onun da etkisiz gözükmesinin açık ara bir numaraları sebebi başımızdaki bela Tudor. Net yani.

sent via GSC

Son düzenleme:
Her ikiside aptalca atildilar.
Ama arada bir fark var, biri art niyetli hakeme ragmen, kendi yaptigi hatalar sebebi ile, bile bile atildi.
Digeri, yerde yatan takim arkadasina karsi bir terbiyesizin yaptigina karsilik reaksiyon gösterdigi icin.

Art niyetli olduğunu nereden biliyorsun ?

Belhanda kadar aptalca bir kart yedi Olcay zaten atılacaktı

Art niyetli olduğunu nereden biliyorsun ?

Belhanda kadar aptalca bir kart yedi Olcay zaten atılacaktı
Kimin art niyetli oldugunu nereden biliyorum, hakemin mi?
Bana göre Cüneyt Cakir art niyetli bir yönetim gösterdi.
Zaten bende Aptalca diyorum ama birisi refleks ile yapilmis bir aptallik.

olcay in yuzune gelen darbe kesin maicon un , ikisi ayni hareketi yapiyorsa ikisini de atman lazim , fegouli kel olmasa maicon atilmisti , karistirdi ya da ikisini de atmaya yemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt