#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif bildiğin Arda yav sadece saçları yok

Medyada çok haber oluyor,milli takım da sorunları var,her gittiği takımdan sorunlu ayrıldı vs vs

Ne diyelim zaman bizi haksız çıkarır da umarım yanılırız

aydın yine bombayı bırakıp gitmişsin reys :DD

Feguliye yeni transfer gözüyle bakıyorum.

Tudor kanat oynatırsa Josue performansından kurtulur umarım.

Hangi takımından sorunlu ayrıldı ki? Kendisini Galatasaraya gelene kadar pek takip etmediğim için soruyorum.

Grenoble adlı Fransız kulüpte oynarken yeni Zidane diye lanse edilmişti.2009/2010 yılında kulübü Lig 1 de mücadele ederken yetiştirdiği kulübüne bir kuruş para kazandırmadan Valencia yolunu tuttu.Hatta o dönemde teklifler almıştı sene başı ama gitmedi Lig 1 de oynamak istedi,demek istediğim Arda gibi kulübüne para kazandırarak gidebilirdi

Neyse Valencia'ya gitti bu seferde Valencia'nın sözleşme uzatma tekliflerini bir türlü kabul etmedi.Süreç sonunda

Sofiane Feghouli kadro dışı bırakıldı! - Futbol ve Spor Haberleri

gibi haberler mevcut bakabilirsin.West Ham'dan ayrılırken ise bu seferde imza parası sorunu yaşadı.Yani bu adamın gidipte el sıkışarak anlaştığı bir tane kulüp bile yok.Hep sorunlu ayrıldı

Milli takımda ise Mahrez ve Slimani'nin takıma ihanet ettiği yönünde açıklamalar yapmış o yüzden alınmıyor
Feghouli, Milli Takım'a Alınmadı!

Grenoble adlı Fransız kulüpte oynarken yeni Zidane diye lanse edilmişti.2009/2010 yılında kulübü Lig 1 de mücadele ederken yetiştirdiği kulübüne bir kuruş para kazandırmadan Valencia yolunu tuttu.Hatta o dönemde teklifler almıştı sene başı ama gitmedi Lig 1 de oynamak istedi,demek istediğim Arda gibi kulübüne para kazandırarak gidebilirdi

Neyse Valencia'ya gitti bu seferde Valencia'nın sözleşme uzatma tekliflerini bir türlü kabul etmedi.Süreç sonunda

Sofiane Feghouli kadro dışı bırakıldı! - Futbol ve Spor Haberleri

gibi haberler mevcut bakabilirsin.West Ham'dan ayrılırken ise bu seferde imza parası sorunu yaşadı.Yani bu adamın gidipte el sıkışarak anlaştığı bir tane kulüp bile yok.Hep sorunlu ayrıldı

Milli takımda ise Mahrez ve Slimani'nin takıma ihanet ettiği yönünde açıklamalar yapmış o yüzden alınmıyor
Feghouli, Milli Takım'a Alınmadı!

Sagda solda cok okuyorum bu Feghouli'nin Mahrez ve Slimani hakkinda aciklamalarini. Yalniz yarim saattir internete bakiyorum, oyle bir sey bulamadim.

Ozellikle Mahrez'le arkadaslarmis sanirsam. Bu tarz asli astari olmayan bir habere aslanimizi yedirmeyelim. Ya da sen biliyorsan beni kaynaga yonlendir.

Hayal kırıklığı değilmiş
Bırakın şu isim olan oyuncu eleştirilmez geyiğini
Takimin en çok kazananı uçuracak bu takımı
Yok hazır değil yok haksız yere ceza yedi
Sonuç koskoca ilk devre Çöp
Ceza dönüşü çok bekliyorum ne durumda olacağını

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynamadığı Başakşehir maçı bendeki son şansı. Oynadığı dönemde takımın oyununu bozanın bu adam olduğu konusunda şüphelerim vardı. Gençlerbirliği maçı düşüncelerimi bir miktar pekiştirse de o maçı yine de ölçü kabul etmeyerek Başakşehir maçını bekliyorum. Eğer bu maçta güzel bir oyun sergiler ve galip gelirsek tamamen emin olacağım takimi bozanın Feghouli olduğuna.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynamadığı Başakşehir maçı bendeki son şansı. Oynadığı dönemde takımın oyununu bozanın bu adam olduğu konusunda şüphelerim vardı. Gençlerbirliği maçı düşüncelerimi bir miktar pekiştirse de o maçı yine de ölçü kabul etmeyerek Başakşehir maçını bekliyorum. Eğer bu maçta güzel bir oyun sergiler ve galip gelirsek tamamen emin olacağım takimi bozanın Feghouli olduğuna.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cezalı aga nasıl son şansı
Yani diyorsun takım iyi oynarsa sorun fegholuiden mi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sagda solda cok okuyorum bu Feghouli'nin Mahrez ve Slimani hakkinda aciklamalarini. Yalniz yarim saattir internete bakiyorum, oyle bir sey bulamadim.

Ozellikle Mahrez'le arkadaslarmis sanirsam. Bu tarz asli astari olmayan bir habere aslanimizi yedirmeyelim. Ya da sen biliyorsan beni kaynaga yonlendir.

Hadi doğru olmasın bu haber Ercan'ın dediği gibi koca devre bitiyor ve biz bu adamdan Garry den aldığımız faydayı alamadık.Sorgulanması gereken nokta bu

Yukarıda paylaştığım düzgün ayrılmama olayı bizde de olabilir,olmayacak iş değil.Nasıl ki Diarra aylarca uğraştırdı bizi çoğumuz gelmesini istemedik.Feghouli de bu tarz kulüpten uzak kalmaya devam eder ve konuşursa antipatik biri olarak anılacak

bu adam hep büyük kulüplerde oynamak istedi ,bilip bilmeden amma atıp tutulmus hakkında

valenciada zirve yaptı ve sözlesme uzatmadı niye uzatsın adamın deger 20 milyonlardaydı inter alacaktı sonra sakatlandı ardındansa seviyesi biraz düst ve mecburen westhama gitti

westhamda ise tamamen bilic malının sacma sapan sistem kurbanı oldu ki bilicin kurbanı olmayan adam yok westhamda

milli takımda ise oyuncularla yasadıgı iddia edilen sorunları bizzat hocaları yalanlamıstı

yani bilip bilmeden konusma konusunda bizim millet kadar ustası yok

sayfalardır bakıyorum resmen dedikodusu dönüyor adamın

Yine çok saçma tartışmalar dönüyor.

sent via GSC

Sen de beni geriyorsun,katılmasan bile insanlar güzel güzel tartışıyor niye saçma tartışma vb. diyip ortamı germenin anlamı nedir ki?
Adam haksız bir ceza yemiş, doğrudüzgün kendi orijin poziyonunda oynatılmamış bile ama yerin dibine sokuluyor daha şimdiden. Yok öyle yok şöyle diye.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt