Serhan Altuğ
Tecrübeli Üye
- 1 Mayıs 2012
- 6.670
- 1.289
- 1.298
Medya baya üzerine oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herif bildiğin Arda yav sadece saçları yok
Medyada çok haber oluyor,milli takım da sorunları var,her gittiği takımdan sorunlu ayrıldı vs vs
Ne diyelim zaman bizi haksız çıkarır da umarım yanılırız
Hangi takımından sorunlu ayrıldı ki? Kendisini Galatasaraya gelene kadar pek takip etmediğim için soruyorum.
Grenoble adlı Fransız kulüpte oynarken yeni Zidane diye lanse edilmişti.2009/2010 yılında kulübü Lig 1 de mücadele ederken yetiştirdiği kulübüne bir kuruş para kazandırmadan Valencia yolunu tuttu.Hatta o dönemde teklifler almıştı sene başı ama gitmedi Lig 1 de oynamak istedi,demek istediğim Arda gibi kulübüne para kazandırarak gidebilirdi
Neyse Valencia'ya gitti bu seferde Valencia'nın sözleşme uzatma tekliflerini bir türlü kabul etmedi.Süreç sonunda
Sofiane Feghouli kadro dışı bırakıldı! - Futbol ve Spor Haberleri
gibi haberler mevcut bakabilirsin.West Ham'dan ayrılırken ise bu seferde imza parası sorunu yaşadı.Yani bu adamın gidipte el sıkışarak anlaştığı bir tane kulüp bile yok.Hep sorunlu ayrıldı
Milli takımda ise Mahrez ve Slimani'nin takıma ihanet ettiği yönünde açıklamalar yapmış o yüzden alınmıyor
Feghouli, Milli Takım'a Alınmadı!
Cezalı aga nasıl son şansıOynamadığı Başakşehir maçı bendeki son şansı. Oynadığı dönemde takımın oyununu bozanın bu adam olduğu konusunda şüphelerim vardı. Gençlerbirliği maçı düşüncelerimi bir miktar pekiştirse de o maçı yine de ölçü kabul etmeyerek Başakşehir maçını bekliyorum. Eğer bu maçta güzel bir oyun sergiler ve galip gelirsek tamamen emin olacağım takimi bozanın Feghouli olduğuna.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sagda solda cok okuyorum bu Feghouli'nin Mahrez ve Slimani hakkinda aciklamalarini. Yalniz yarim saattir internete bakiyorum, oyle bir sey bulamadim.
Ozellikle Mahrez'le arkadaslarmis sanirsam. Bu tarz asli astari olmayan bir habere aslanimizi yedirmeyelim. Ya da sen biliyorsan beni kaynaga yonlendir.
Yine çok saçma tartışmalar dönüyor.
sent via GSC
Of Sarper of.Biraz demokrat ol,katılmasan bile tartışsın insanlar ne var bunda?
Of Sarper of.
sent via GSC
Geriyorsun beni bu yorumların ile.Bir şey diyemeyince anca of da of.
Geriyorsun beni bu yorumların ile.
sent via GSC
Adam haksız bir ceza yemiş, doğrudüzgün kendi orijin poziyonunda oynatılmamış bile ama yerin dibine sokuluyor daha şimdiden. Yok öyle yok şöyle diye.Sen de beni geriyorsun,katılmasan bile insanlar güzel güzel tartışıyor niye saçma tartışma vb. diyip ortamı germenin anlamı nedir ki?