#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam kauboldu gitti iyi oyuncu olsaydi sans bulurdu hani nerde kadroya bile giremiyor

Not : karta go go go

Casper Via A1 cihazimdan Gscimbom mobil uygulamasi ile gönderildi.

Basının çıkardığı feghouli haberlerinden de anlaşılabilir ki bizi mental açıdan da tamamen bitirmek istiyor daha geleli 3 ay olmuş oyuncu bir kırmızı kart yüzünden takımdan ayrılmak ister mi akıl var mantık var neymiş psikolojisi bozulmuş adam ne yaptı sahada adam mı öldürdü de biz mi görmedik bu kadar saçma sapan haberleri nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Buna en güzel yanıtı aslanlar gibi sahada verecektir

Gazeteler hala 4M€'ya serbest kalır yazıyor. Cenk Ergün açıklamıştı sanırım 10M€ serbest kalma bedeli oda 2 yıl bitince devreye giriyor. Yalan haber yani.

Gazeteler hala 4M€'ya serbest kalır yazıyor. Cenk Ergün açıklamıştı sanırım 10M€ serbest kalma bedeli oda 2 yıl bitince devreye giriyor. Yalan haber yani.
Çünkü o gazeteler bildiğin mal ve kasıtlı yapıyor
Merak etmeyin fegholui bir açıklama yapar konu hakkında

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bal yapmayan ve işine saygısı olmayan herif yerine avrupalı iş ahlakı olan birini almaliydik.

Gerçek Kaptan NANDO!

oyundan atılmayana kadar ts macında tek çaba gösteren adamlardan biriydi feghouli eski haline dönecektir inş

Aydin, yine takimin en kaliteli oyuncusuna durduk yere sebepsiz takmisin..

Gerek yok bunlara.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Nesini gördünde iş ahlakindan bahsediyorsun?
Westhamdan 3-5 kuruş için inatla ayrılmaması.
Sakat sakat bizimle transfer pazarlığı yapması.
Amatörce kırmızı kart görüp takımını yakması ve alınacak puanlara engel olması.
Devre boyunca toplamda 10 maç bile oynayamayacak olması.

Senin yorumlarina bayiliyorum yaw

Takimda begendigin bir oyuncu var mi

Mesajlarımin altında gorebilirsin.

Muslera
Linnes

Geçen sene: poldi, s10,bruma

Gerçek Kaptan NANDO!

vah ki ne vah Feghouli'ye yasin öztekin muammelesi yapılıyor.. bu taraftar, futbolu haddinden fazla biliyor buralarda zaman harcamayın siz

Tudorzede, çok iyi adam aslında bakmayın.

Insanlardan alinti yaparak satasma huyum yoktur bilirsiniz , bana defalarca yapilir her gun ama ben yapmam . Fakat bir konuyu gormenizi istiyorum , tam zamani . Bu hakan delikanli denen arkadasimizla arif kesen arkadasimiz ozellikle basta sneijder konularinda olsun , yildiz oyuncu meselelerinde genelde ayni yolda olan , biri degilse oteki insanlardan alinti yapan kisilerdi , hepiniz hatirlarsiniz

simdi hakan son 2 sayfada mesaji bile bulunmayan aydina laf ederken , cok daha sert , ben yapsam 10 kisinin alinti yapacagi arif kesenden alinti yapmaya gerek gormemis bile

bu olay bile buradaki yorumlarin konusulan konu degil yorumu yapan kisiler uzerinden yurudugunu ispatlar nitelikte ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt