#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydın kötü oyuncu demiyor
Katkısı aldığı paraya çok düşük
Devre bitecek hicbir büyük maçta oynamadı yada katkı vermedi
Biz ondan bursa maçındaki performansı nı göstermesini istiyoruz diyor
Buda taraftarın en doğal hakkı

Beklenti büyük olunca tepkide büyük oluyor
Ben toparlayacagini düşünüyorum
Galatasaray kariyeri de faso fiso olursa artık piyasası kalmaz

Şuan kadronun en değerli ve en iyi oyuncusu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda oynuyor'da ne katkilar veriyor mesela ? Tudor habire büyük maclarda altina ediyor'da birsey demiyorlar bazilari. Feghouli sakat sakat geldi takima (kamp'da yer alamadi. Bu bile büyük bir HC'dir. Ardindan Bursa macini kurtardi, Genclere gol atti. Git sacma kirmizi yedi). Devre arasina kadar Bursaspor perfomansini göstersin yeter. Kis kampi ile daha'da adapte olup, cok daha iyi oynamaya baslar.

Iki senedir ayni problemleri yasiyoruz. Ya dogru düzgün iki kanat ile oynamiyoruz, ya da OM/ST bok gibi oynuyor. Gecen sene mesela, Bruma + Sneijder bizi tasidi. Bu sene Gary+Tolga+Gomis tasiyor bizi. Gary birden kesik yedi + Tolganin kanatda ne isi var .

Fernando
Feghouli Ndiaye Tolga Gary
Gomis

böyle oynarsak mesela, önde ve orta'da herkes iyi bi rahatlamis olacak. Tolga Ndiayenin bosluklarini kapatir, Ndiaye baski showunu yapar. Feghouli ve Gary Topu öne tasir (Gary öne dalar , power dribbling su bu yapar, Feghouli daha cok assist yapar ). Hele hele Gomis tamamiyle rahatlar. Daha effektif kullanir gücünü.

Yok Tolga sola, yok belhanda su perfomansiyla ilk 11de, yok lato. Böyle habire isin icine ederiz. Feghouli habire iceriye kayiyor su tudorun yüzünden. 10/HS gibi oynuyor. Sacma sapan isler ile ugrasiyor tudor.

Son düzenleme:
Şaka gibisiniz ha gerçekten. Başımızdaki deli ye sarın buna saracağınıza.

Bir de kırmızı kartını pişirip pişirip eleştirenler var. Eh son senelerde hepimiz kızmıyor muyduk mesela Selçuk'a takım arkadaşlarını hiç savunmuyor sahada vs diye. Ne güzel işte yerde yatan arkadaşını koruma iç güdüsüne sahip oyuncularımız oldu Feghouli ile Fernando ile Maicon ile.

3 maç ceza yemesi onun suçu değildir şerefsiz TFF ve PFDK nın dır. Gazeteci döven adamlar 1 maç ceza alıyor ama rakip oyuncuyu iten adama 3 maç veriyorlar. Her rakip oyuncu iten futbolcuya kırmızı kart verelim o zaman. Nedir bu abi.

sent via GSC

Sen nasıl doğru pozisyonda oynatılmayan Ndiaye'yi yetersiz bulabiliyorsan bende Feghouliyi yetersiz bulabilirim

Birin ak derken birine kara deme

Westhamdan 3-5 kuruş için inatla ayrılmaması.
Sakat sakat bizimle transfer pazarlığı yapması.
Amatörce kırmızı kart görüp takımını yakması ve alınacak puanlara engel olması.
Devre boyunca toplamda 10 maç bile oynayamayacak olması.

Mesajlarımin altında gorebilirsin.

Muslera
Linnes

Geçen sene: poldi, s10,bruma

Gerçek Kaptan NANDO!

S10 2 senedir rezildi. Bruma kendine oynadı .Poldi topsuz oyunda 0 altı katkı. Muslera 1.5 yıldır keseden yiyor bu sene baya kötü. Linnes az şans buldu ve 4 hocanın hiç biri tercih etmedi güvenip. Büyük maçlardaki performansı ise rezaletti hep. Östersunds maçında Carole ile takımın içine eden 2 isimden biri. Bir de Sinan vardı tabi.

Son 4 yılda en çok maç kazanan hocamızın Hamza olması da ironik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bence de toparlanacak ama su ana kadar yeterli oynamiyor

gösterdigi performansi mesela yasin öztekin gösterseydi burada çoktan linç edilirdi

Belhanda oynuyor'da ne katkilar veriyor mesela ? Tudor habire büyük maclarda altina ediyor'da birsey demiyorlar bazilari. Feghouli sakat sakat geldi takima (kamp'da yer alamadi. Bu bile büyük bir HC'dir. Ardindan Bursa macini kurtardi, Genclere gol atti. Git sacma kirmizi yedi). Devre arasina kadar Bursaspor perfomansini göstersin yeter. Kis kampi ile daha'da adapte olup, cok daha iyi oynamaya baslar.

Iki senedir ayni problemleri yasiyoruz. Ya dogru düzgün iki kanat ile oynamiyoruz, ya da OM/ST bok gibi oynuyor. Gecen sene mesela, Bruma + Sneijder bizi tasidi. Bu sene Gary+Tolga+Gomis tasiyor bizi. Gary birden kesik yedi + Tolganin kanatda ne isi var .

Fernando
Feghouli Ndiaye Tolga Gary
Gomis

böyle oynarsak mesela, önde ve orta'da herkes iyi bi rahatlamis olacak. Tolga Ndiayenin bosluklarini kapatir, Ndiaye baski showunu yapar. Feghouli ve Gary Topu öne tasir (Gary öne dalar , power dribbling su bu yapar, Feghouli daha cok assist yapar ). Hele hele Gomis tamamiyle rahatlar. Daha effektif kullanir gücünü.

Yok Tolga sola, yok belhanda su perfomansiyla ilk 11de, yok lato. Böyle habire isin icine ederiz. Feghouli habire iceriye kayiyor su tudorun yüzünden. 10/HS gibi oynuyor. Sacma sapan isler ile ugrasiyor tudor.
Belhanda olmadan kurguyu yakalayamazsin
Bizim iyi oynadığımız maçların hepsinde belhandanin damgası var
Bence diziliş 4 2 3 1 bir olmalı
Tolga ndiaye den daha iyi oyuncu
Ndaiye deli gibi basıp koşmaktan başka bir numarasını göremedim henüz
Fernando Tolga
Fegholui belhanda garry
Gomis bu şekil çıkalım arenadan kimse çıkamaz

götü vücuduna oranla oldukça büyük

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taktığım felan yok,koca devre bitecek aldığımız katkı 0'a yakın ve bu adam maç başılarını da katarsan 4,5 milyon civarı para alıyor.Sen memnun musun ?

Kalite diyorsun da şuan neredeyse bize hiçbirşey katmadı.Garry şuanda Feghouli den katkı olarak fersah fersah önde

Gomis'in yerine de Lyon'da ki Mariano tarzı genç bir isim alınmasını isterdim mesela ama adamın katkısı ortada.Kolay kolay da eleştirilmiyor,yani demem o ki kalitesini tartışmıyorum burada katkısını tartışıyorum

Ya Aydin memnun olup olmamam icin bu adamin düzenli oynamasi gerekmiyormu? Oynamayan adam hakkinda nasil performansindan dolayi memnum degilim diyorsun? Cikar 10-15 mac oynar, bi halt yapmaz, memnun degilim diyebilirsin.

Belhanda olmadan kurguyu yakalayamazsin
Bizim iyi oynadığımız maçların hepsinde belhandanin damgası var
Bence diziliş 4 2 3 1 bir olmalı
Tolga ndiaye den daha iyi oyuncu
Ndaiye deli gibi basıp koşmaktan başka bir numarasını göremedim henüz
Fernando Tolga
Fegholui belhanda garry
Gomis bu şekil çıkalım arenadan kimse çıkamaz

Ndiaye, Belhanda'dan daha cok katki verir önde. Daha cok sut ceker, daha cok pas oynar. Belhanda topu alip show yapma derdinde. Sacma sapan islere girip, kontra yedirdi kac kere takima (en güzel örnek Basakin penalti posisyonu ). Belhanda kendisi diyor : YASTAN !!!!!!!! (27 YASINDA) dolayi eskisi gibi degilim. 10 no dan cok, 8 no da daha iyiyim.

Abi kırmızı kart gördü diye eleştirin de sadece 3 maçta 90 dakika oynayan adamı performansı nedeniyle eleştirmek de biraz aşırıya kaçıyor.

S10 2 senedir rezildi. Bruma kendine oynadı .Poldi topsuz oyunda 0 altı katkı. Muslera 1.5 yıldır keseden yiyor bu sene baya kötü. Linnes az şans buldu ve 4 hocanın hiç biri tercih etmedi güvenip. Büyük maçlardaki performansı ise rezaletti hep. Östersunds maçında Carole ile takımın içine eden 2 isimden biri. Bir de Sinan vardı tabi.

Son 4 yılda en çok maç kazanan hocamızın Hamza olması da ironik.

Söylediklerinin hemen hemen hepsine katılıyorum.
Ben sadece yazdığım bu oyuncuları karakterleri ve tarzları sebebiyle beğendiğimi dile getirdim

Gerçek Kaptan NANDO!

Ndiaye, Belhanda'dan daha cok katki verir önde. Daha cok sut ceker, daha cok pas oynar. Belhanda topu alip show yapma derdinde. Sacma sapan islere girip, kontra yedirdi kac kere takima (en güzel örnek Basakin penalti posisyonu ). Belhanda kendisi diyor : YASTAN !!!!!!!! (27 YASINDA) dolayi eskisi gibi degilim. 10 no dan cok, 8 no da daha iyiyim.
Başağın penaltisi marianonun iskasi yüzünden
Ve diziliş yüzünden
Ndiaye ne şut ne ara pası ne pas oyununu oynayabiliyor bunu net olarak gördük

Söylediklerinin hemen hemen hepsine katılıyorum.
Ben sadece yazdığım bu oyuncuları karakterleri ve tarzları sebebiyle beğendiğimi dile getirdim

Gerçek Kaptan NANDO!

Muslera dışındaki isimler çok da karakterli değil açıkçası. Linnes de silik bir tip. Karakter olarak benim beklediğim Hagi , Melo , Bülent , Ujfa, Elmander, Taffarel dir. Bunun altı sahiplenme ve saha dışı uyumu yeterli görmüyorum. Aslan yelesini temsil edenler bunlar . Takımdan ayrı ilken işletme açıp pozlar verip kampa geç katılıp Leh’ine taraftar desteğini kullanmaya çalışan Sneijder de orada bitti mesela.

Başağın penaltisi marianonun iskasi yüzünden
Ve diziliş yüzünden
Ndiaye ne şut ne ara pası ne pas oyununu oynayabiliyor bunu net olarak gördük

sen 10 no olarak oynayan adami 8 no, 6 no olarak oynatirsan katki alamazsin. Prandelli Sneijder ile aynisini denedi, Sneijder manyak cöktü. Ne zaman 10 no olarak oynadi, efsane sezon gecirdi tekrardan

Muslera dışındaki isimler çok da karakterli değil açıkçası. Linnes de silik bir tip. Karakter olarak benim beklediğim Hagi , Melo , Bülent , Ujfa, Elmander, Taffarel dir. Bunun altı sahiplenme ve saha dışı uyumu yeterli görmüyorum. Aslan yelesini temsil edenler bunlar . Takımdan ayrı ilken işletme açıp pozlar verip kampa geç katılıp Leh’ine taraftar desteğini kullanmaya çalışan Sneijder de orada bitti mesela.

Renktaş
Ben şu anki zaman diliminden bahsediyorum.
Verdiğim örnekler 6 ay öncesine kadar bizim kadromuzdaydi.
Hani sürekli bana soruyorlar ya kimi beğeniyorsun diye ona istinaden bu örnekleri yazdım.
Yazdığım isimler bence son zamanlarda formsuz ve kusturulmus isimlerdi.

Ancak feghuli ise yeteneklerinin hakkını hiçbir zaman istikrarlı bir şekilde surdurememis ve bir başarı elde edememiş bir isim

Gelmiş geçmiş en karakterli diye lafa girseydim eğer;

Metin OKTAY ile başlardım ve yanına kimseyide yazmazdim.

Gerçek Kaptan NANDO!

sen 10 no olarak oynayan adami 8 no, 6 no olarak oynatirsan katki alamazsin. Prandelli Sneijder ile aynisini denedi, Sneijder manyak cöktü. Ne zaman 10 no olarak oynadi, efsane sezon gecirdi tekrardan
Şut pas pas oyunu kalite ile alakalı bir iş
Sneijder ikili mücadeleye gir top kes dersen zaten olmaz
Diyorsunki 10 geçsin organize etsin takımı edemez
Bu adamın en büyük numarası terse dönüp yağdırıp gitmesi tabi o alanı bulursa
Biz kontra oynayan bir takım değiliz
Rakipler bize önlem alarak çıkıyor
Alan bulamayınca bütün yetersizliği çıkıyor ortaya örnek başakşehir maçı
Osmanlı ile Galatasaray aynı kimyaya ait takımlar değil

Ndiaye bizim gibi kapanan savunmalara karşı oynayan büyük takımlarda 10 oynaması imkansız. Ancak kaptığı topta ileri atak eden kontra atak takımlarında 10 oynar. Pas oyunu yok. Şutu da yok. Bilekleri de esnek değil daha sert. Ndiaye bizde oynayabileceği en iyi yerde oynuyor. 8 de. Pas oyununu geliştirip. Harika bir 8 olabilir, kendi elinde.

Ndiaye bizim gibi kapanan savunmalara karşı oynayan büyük takımlarda 10 oynaması imkansız. Ancak kaptığı topta ileri atak eden kontra atak takımlarında 10 oynar. Pas oyunu yok. Şutu da yok. Bilekleri de esnek değil daha sert. Ndiaye bizde oynayabileceği en iyi yerde oynuyor. 8 de. Pas oyununu geliştirip. Harika bir 8 olabilir, kendi elinde.

tamam'da sut,pas bunlar belhandanin da en iyi oldugu seyler degil. Sutu hele tam fos diyecegiz neredeyse. Yinede 10 , forvet'e yakin oynatiyoruz

tamam'da sut,pas bunlar belhandanin da en iyi oldugu seyler degil. Sutu hele tam fos diyecegiz neredeyse. Yinede 10 , forvet'e yakin oynatiyoruz

Belhanda ara pası, ikili oyun ve bilek hareketlerinde iyi. Ancak şutları rezalet, aynı zamanda topa ilk hamleside kötü. Belhanda tam olarak 10 oynamıyor. 8 e yakın oynuyor. Bence her İkiside doğru yerde oynuyor fakat bu 2 adamın etkisizliğinin genel sebebi tek kanatla maça çıkılması. Tek hücum opsiyonları kalıyor. Güncel futbolda orta bölgeden dikine paslarla gelmek için çok üst düzey olmak gerekir. Tek kanat olunca iyi takımlar önlem alıyorlar. Çift kanatla oynarsak. Hem Belhanda hem Ndiaye çok daha iyi oynarlar.

Belhanda ara pası, ikili oyun ve bilek hareketlerinde iyi. Ancak şutları rezalet, aynı zamanda topa ilk hamleside kötü. Belhanda tam olarak 10 oynamıyor. 8 e yakın oynuyor. Bence her İkiside doğru yerde oynuyor fakat bu 2 adamın etkisizliğinin genel sebebi tek kanatla maça çıkılması. Tek hücum opsiyonları kalıyor. Güncel futbolda orta bölgeden dikine paslarla gelmek için çok üst düzey olmak gerekir. Tek kanat olunca iyi takımlar önlem alıyorlar. Çift kanatla oynarsak. Hem Belhanda hem Ndiaye çok daha iyi oynarlar.

eee bunu gecen sene Sneijder icin derken (Bruma haric adam gibi kanat yok + forvet yok+ arkasinda Selcuk) adem gibilerin demedikleri kalmamisti. Simdi bunu kabulmu edcegim. Belhandanin rezil perfomansini buna baglatiracammi ? (ki aynisini yinede söyledim yukarida)

eee bunu gecen sene Sneijder icin derken (Bruma haric adam gibi kanat yok + forvet yok+ arkasinda Selcuk) adem gibilerin demedikleri kalmamisti. Simdi bunu kabulmu edcegim. Belhandanin rezil perfomansini buna baglatiracammi ? (ki aynisini yinede söyledim yukarida)

Sneijder varken Yasin ve bruma vardı kanatlarda. Aynı zamanda Sinan'da vardı. 2. Yarı Rodrigues de vardı. Forvet yoktu ancak gomisten bile daha iyi
Ayakları ve şutu olan poldi vardı. Ayrıca burada benim dediğim kanat oyuncularının yetersizliği değil, kanat oyuncusunun oynamaması. Geçen sene kanatsız çıksaydık. 3 libero özellikle futbolcuyla çıksaydık dediğinde haklısın. Geçen sene 2 kanatla çıkıp sadece solu kullanıyorduk, çünkü orta alan oyuncularımız sola yakındı hep ,bruma ya verip etliye sütlüye karışmıyorlardı. Bu arada Belhanda rezil falan oynamıyor. Şu ana kadar ortalama bir oyun sergiledi. Ndiaye de aynı şekilde. 2 orta alan oyuncumuz rezil oynasa zaten şuan geçen seneki gibi daha az puan alıp 4. Sırada olurduk 12. Hafta sonunda.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt