#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün gerçek kalitesini gösterir umarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gol bekliyorum kendisinden bugün.

Yine saçma sapan yerlerde topla buluşturursak adamı, ki ona buluşturmak demekte iyi kaçıyor da neyse verim alamayız.

Sağda serbest oynarsa kalitesini gösterir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göreceğiz bakalım ne verecek
Bahane istemiyoruz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi artık sende göster kendini dosta düşmana karşı

İyi de bu adam harika oynadı oynadığı maçlarda. 2 maç aldı neredeyse tek başına. Hele ki kendi mevkisinde bile oynamamışken. Ne gareziniz var bu adama karşı? Bir de fiyasko transfer olarak niteleyenler var bu adamı. Hadi Kadıköy'e veya Dolmabahçe'ye. Hadiiii...

İyi de bu adam harika oynadı oynadığı maçlarda. 2 maç aldı neredeyse tek başına. Hele ki kendi mevkisinde bile oynamamışken. Ne gareziniz var bu adama karşı? Bir de fiyasko transfer olarak niteleyenler var bu adamı. Hadi Kadıköy'e veya Dolmabahçe'ye. Hadiiii...
3 maç ceza verdiler +kırmızı yediği maçıda hesaba katarsak 4 hafta oynamadı, milli maç arasını da hesapla 5 hafta. Sakat geldiği haftaları da sayarsak oynadığı az sürede iyi işler yaptı. Adam oynamadı diye eleştiriyorlar da nasıl oynasın sakat ve cezalıyken?

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

solda oynuyor of offf

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 maç ceza verdiler +kırmızı yediği maçıda hesaba katarsak 4 hafta oynamadı, milli maç arasını da hesapla 5 hafta. Sakat geldiği haftaları da sayarsak oynadığı az sürede iyi işler yaptı. Adam oynamadı diye eleştiriyorlar da nasıl oynasın sakat ve cezalıyken?

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen öyle renktaş. Ben de bundan bahsediyorum.

Fizik olarak hazır olsa otturecek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bu maçta bizim takım bişey yapacaksa bu herif sayesinde olur

Hızı muhteşem ama son işi beceremiyor şaşırtıcı şekilde. Konsantre olmalı ikinci yarı. Hızını kullanırsa dağıtır, birde sağa al be şu adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt