Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Temposunu kazanamadı henuzFegi ben hizli bilirdim Hazir olmadiği icin mi bizim maçlarda yavas gorundu
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temposunu kazanamadı henuzFegi ben hizli bilirdim Hazir olmadiği icin mi bizim maçlarda yavas gorundu
3 maç ceza verdiler +kırmızı yediği maçıda hesaba katarsak 4 hafta oynamadı, milli maç arasını da hesapla 5 hafta. Sakat geldiği haftaları da sayarsak oynadığı az sürede iyi işler yaptı. Adam oynamadı diye eleştiriyorlar da nasıl oynasın sakat ve cezalıyken?İyi de bu adam harika oynadı oynadığı maçlarda. 2 maç aldı neredeyse tek başına. Hele ki kendi mevkisinde bile oynamamışken. Ne gareziniz var bu adama karşı? Bir de fiyasko transfer olarak niteleyenler var bu adamı. Hadi Kadıköy'e veya Dolmabahçe'ye. Hadiiii...
of offf3 maç ceza verdiler +kırmızı yediği maçıda hesaba katarsak 4 hafta oynamadı, milli maç arasını da hesapla 5 hafta. Sakat geldiği haftaları da sayarsak oynadığı az sürede iyi işler yaptı. Adam oynamadı diye eleştiriyorlar da nasıl oynasın sakat ve cezalıyken?
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi