#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitik olmasına rağmen bişeyler yapmaya calıstı. Kalitesi belli toparlanır Feghouli de bi sorun görmüyorum ben. Yeterki adam gibi bir hoca gelsin.

Kalitesi belli ama onu geçen adamı kovalamıyor eli belinde izliyor hep enerjisini saklama derdinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet sıvazlıyorlar

Benim yaşadığım Dünya çok daha acımasız, kusura bakmayacaksın ! O yüzden istediğim adamı eleştiririm. Bunu bir kurala veya sınırlamaya sokmam ! Tudor için düşüncelerimi de merak ediyorsan özel mesaj yoluyla iletebilirim zira burada yazdığım zaman ceza alabilmem söz konusu olacak.

Ulan bir hazır olsa,ligin anasını ağlatacak.Şaka gibi ligin ilk yarısını pas geçti.

şimdi tekrar maçı izledim de,2.yarı takım diye bişey yok sahada.feghouli bile nerde oynadıgını bilmiyodur mevki oalrak.

Fizik olarak iyi durumda olmamasına rağmen maicon'dan sonra takımın en iyisidir.

Abi Keita ne tekmeler yerdi herifin bacaklari mosmor olurdu ama yinede herifi durduramazdin.

Bu feghuli kiz gibi bir iki çelme yedimi birakiyor oynamayi

Para için kulübüne rest çekip 3 ay bekleyen adam kendini karakter olarak zateb belli etmişti.

Göz göre göre lades dedik.
Birde üstüne sakattı.
Kafa desen sürekli sigortası atıyor.

Bize yaramaz.
Daha şov amaçlı bir ligde (amerika) iş yapabilir.

Gerçek Kaptan NANDO!

iyiydi bence. solbekin denayer (iyi oynadi ama sonucta denayer) ve ortasahann olmadigini dusunursek

Fiziki durumu yerine gelsin ligi sallar
Ama mental olarak verirmi kendini

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top alıp aklı başında oynayan tek adamdı belki de, hırs ve tempo sıkıntısı var ama.

Fizik olarak rezalet, koşacak gücü yok herifin. Ona rağmen tekniğiyle iyi işler yapmaya çalıştı. Hele bir tempo tutsun kendisinden çok faydalanacağız.

Çok disiplinsiz bir oyuncu, saçma sapan hareketler ve kart görüyor. Amrabat bu adamdan 10 gömlek iyidir

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

CV9Q2O0UEAAL5SW.webp

Yorumlar ciddi olamaz yaw bu adam yerinde maçın başında Yasin olsa ilk yarı pozisyon bulamazdık

Feguli olunca orta sahamız çok yumuşak kalıyor bizim daha dinamik kuvvetli ısıran basan genç oyunculara ihtiyacımız var kadro mühendisliğini işin ehillerine verelim arkamıza yaslanalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt