#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben beğendim dün ya
iğrenç 10 kişinin içinde sırıtmadi onlar kadar
ama pres, baskı konusunda cidden rezaletti

Bu sene şampiyon olma olasılığımız kendisinin futbol oynamaya istekli olması ile birebir doğru orantılı başka çıkarımız yok, topla katettiği her an problem yaratıyor.

Elimizde orjin sağ kanat var ve başımızdaki manyak sol kanat oynatıyor.

Galatasaray takımının başına geçen TD lerde genel hastalık bu heralde, oyuncuyu orjin mevkisinin dışında oynatmak

Bence de kotu sayilmazdi. Biraz daha istekli olmasi lazim ama. Bazi pozisyonlarda Gomis top kapmak icin kosustururken kendisinin yurumesi iyi bi goruntu degildi.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda da yürüdü dün. İkisi böyle top oynayınca orta saha da çöktü. Şu ana kadar hiç beğenemedim Feghouli'yi. Çok kolay ikili mücadele kaybediyor, mücadele desen hiç yok. İki topa vuracak, iki çalım atacak diye 90 dakika çekilmez bu oyunu.

Belhanda da yürüdü dün. İkisi böyle top oynayınca orta saha da çöktü. Şu ana kadar hiç beğenemedim Feghouli'yi. Çok kolay ikili mücadele kaybediyor, mücadele desen hiç yok. İki topa vuracak, iki çalım atacak diye 90 dakika çekilmez bu oyunu.
Feghouli'den ümidim var. Öyle vurdumduymaz bi topçu değil ama toparlanmazsa tekmeyi yemeli. Kendisine devre arasına kadar mühlet veriyorum. Notumu o zaman vereceğim.

Feghouli'den ümidim var. Öyle vurdumduymaz bi topçu değil ama toparlanmazsa tekmeyi yemeli. Kendisine devre arasına kadar mühlet veriyorum. Notumu o zaman vereceğim.

DPPtZPSX4AEBSl3.jpg

Sahada ne yaptığını bilen tek Adamdı yahu, dahası var mı. Tüm atakların bir yerinde vardı. Savunması zayıfmıș, evet zayıf çünkü henüz temposunu yakalamadı. Ama Belhandanın savunmaya katkısı varda ne oluyor, böyle maçlarda zaten nerede ise Gomis dahil savunma yapıyoruz. İleri çıkmamız için sazı eline alması gereken Belhanda korner bayrağının orada rakibe kaysa ne olacak. O rakip Belhandayı orada geçse zaten bizden en az iki oyuncu daha var. Adam yapması gerekeni yapmadığı halde kaç maç göklere çıkarıldı, Beşiktaş maçında işe yarayan tek oyuncu ise nerede ise yerin dibine sokulacak.

Son düzenleme:
Dün bizim adımıza aklımda olan, kayda değer 3 pozisyon vardı. 3’ünde de Feghouli vardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaleye gidebildigimiz ender durumlarda bile Garry ile Feghouli vardi, nasil kotu oynamis arkadas? Sen devamli bekin arkasinda kos dersen adam birsey yapamaz elbette.

Takımızın yakaladığı atak girişimlerinin hemen hemen hepsinde Feghouli vardı.Eleştiriler yersiz.Sadece tempo eksikliği var onu düzeltirse Q7 de dahil ligdeki bütün kanat oyuncularından üstün futbolcu tabii kanatta oynatılması şartıyla.

Geldi geleli bir turlu bir ust seviyeye cikamasa da dun fena degildi, topu alip birseyler yapmaya calisti Garry ile birlikte

belhanda nın yerine forvet arkası denenmeli, belhanda kadar koşmaz ama belhanda dan daha çok iş yapar ortada.

Temposu biraz dusuktu ama kalitesini gosterdi. Takimda top ayagina gelince heyecanlandiran ender oyunculardan birisi.

büyük mabadından başka pek de bir ekstrasını göremedik. ilk haftalarda sakattı takım zaten ateş ediyordu o zamanlar heyecanla özlemle beklenen adam resmen hayal kırıklığı oldu . umarım kısa zamanda kendıne gelır.

Bir şeyler var adamda ama sonuç getirmiyor. Doğru düzgün seri olarak oynamadı da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt