- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.840
- 5.338
HAKAN bosverelım o gunlerı unutalım. Suan selcugun oynaması gerekYa bi git Recep. Sneijder bu takimda olsaydi farkli seyler konusurduk. Takimda sahada lider karakterli oyunu yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HAKAN bosverelım o gunlerı unutalım. Suan selcugun oynaması gerekYa bi git Recep. Sneijder bu takimda olsaydi farkli seyler konusurduk. Takimda sahada lider karakterli oyunu yok.
Muazzam oyuncu ancak kafa arada gidiyor.
Hoca iyi yönetse takımı sürklase edecek potansiyel var.
4 milyonluk oynamıyor dedim kötü oynuyor demedim admin kardeşHazmedemedin değil mi bu adamın iyi oynaması![]()
Ona itirazım yok Sergen'im . Hocanın etkisi büyüke sabır biraz...takımın başında hoca yok,kanatta mı oynuyo,nerde oynuyo belli değil.tam kondisyon yakalayacakken,3 maç ceza aldı haksız bi şekilde.ilk 11 başladıgı 5.maç...
Ona itirazım yok Sergen'im . Hocanın etkisi büyük
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feghuli kalite olarak en iyilerden ama onu oynamıyor diyorum adam hazmedemedin diyor . Ne diyeyim öyle olsunvalla feghouliyi izlemek büyük keyif.tek bi hareketle gol attırdı 3 kişiyi oyundan düşürüp belhandaya bile..attıgı son goldeki vuruşta güzeldi.bugün toplar geçse veya fiziği biraz iyi olsa 2 asist ve 2 golü daha vardı.
4 milyonluk oynamıyor dedim kötü oynuyor demedim admin kardeş
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi