#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok büyük hayal kırıklığı oldu benim adıma en çok istediğim transferdi... Hazırlık maçlarının tekrar özet ne bulursam baktım onlarda da pek ışık yok...

Şaşılacak ama önümüzde Fenerbahçe örneği var . Neyimiz var yok şer.... teki yok parasına sattı,peşkeş çekti birilerine elimizde bir şey kalmadı.
Bugüne kadar kalabilir Fatih hoca bomba gibi yapabilir diyodum fakat gitse de gram üzülmem hatta sevinirim.İsterse takımın Messi'si olsun görüldüğü gibi bu paraların verilme dönemi geride kaldı Türk Futbolu problemlerle boğuşuyor ve boğulmak üzere.
Bugün Belhanda-Feghouli-Maicon eleştirisi yapmıştım son eleştirimle günü kapatayım .
Galatasaray Futbol Kulubunun Belhanda ve Feghouli'ye yıllık net 7 küsür milyon € vermeye ne gücü vardır ne parası vardır . Ne yapıp edip Sportif başarıların ve performansın dışında sırf şu maliyetten dolayı derhal yollanmalı bu paralar yalnızca Drogba isimli PR sağlayacak isimlere verilmeli.

Yatmaya gelmiş. Oyun zekası var çok şükür. Tekliğf varsa acilen yollanılmalı Maliyeti çok yüksek Allah yukarıdan bir şey indirir oynamaya başlarsa ancak oynar bu adam yoksa elimizde kalacak

Valla beyler siz yatmaya gelen adam görmemişsiniz.

Yatmaya gelen adam Van Persie, Krasic, Amdal gibi olur.

Sahada yürüsün anca kafası estikçe geriye gelsin. Dediğim gibi oyun zekası çok yüksek bir kanat için oyun içinde bu yüzden kalıyor Yoksa bir işimize yaramaz 4 milyon maaşlık topçu da değil. Beyfendinin de 5 sene boyunca burda kalmak istesi başka bir zarar zaten. Sakat adamı 5 milyon bonservis+2milyon menajer parası ile bize KİTLEDİLER. Dursun Özbek sağ olsun

vBbDB2.jpg

anlayan anladı .

Son haftalar hepimizi kanser etti şampiyonluk yarışında sinan olmasa hapı yutmuştuk valla hiç birşey yapmadı onun üzerine çok laubali davrandı , Bende bi umut düzelmesini bekledim ama kilo filan verdi yine oynayamıyor. Satılırmı gidermi bilmiyorumda yerine kesinlikle adam lazım güvenilmez feguliye.

Performansını artıracaktır. Yatmaya geldi demek çok ağır olur.

valla isteyen bir takım varsa mutlaka satılmalı. bu paraya bu performans yeminlen günah. hem bu hem belhanda dursunun ağır kazıkları oldu malesef

4-3-3 ‘te zaman zaman belhanda yerine orta sahada oynayabilir mi merak ediyorum. Ayakları sağlam , pasları fena değil, şut tehdidi de var. Lingard kadar olmasa da transfer yapılmazsa olabilitesi var gibi duruyor. Şu anki performansının epey artması lazım tabii.

Hazirlik maclarinin en kotu ismi bu arkadasimiz herhalde.

Geçerken Cezayir'e bıraksınlar şu herifi. Seni beklediğimiz günlere lanet olsun.

savaşın oldugu ilkyarı oynadı,güzel hareketleri vardı.begendim ama yunusun ve ali yavuz varken pekte takmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt