#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu herifden bonservis falan istemesinler,bir arap takımı alırsa büyük şans olur

Suanda belhanda ve feghoulinin az paralara satilmasindan sa risk alip cl de gorundukten sonra satilmasi tercihim,ama tabi elimizde patlama riski de var ticaret boyle birsey degil mi zaten

Bi işe yaramayacağını seziyorum. Yine de sabredeceğim Çünkü o kalite de bir oyuncudan çok fazlasını bekliyorum

Ben bu adamın ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum yav. Beklentilerim yüksekti, Bursa maçından sonra iyice yükseldi ama sonrası dram oldu resmen..

Isterse 5 kilo daha versin. Adam gibi sprint atamiyor ve Sneijder/Podolski nin son sezonundan daha fazla ortalikda yürüyor. Bence Gomis, Belhanda, Maicon dan falan önce Feghouli gitmeli.

Adamin özelliki falan kalmadi kosamiyor diyor. Arada sirada iyi pas veya sut atsin diye 3,85 + prim mi ödenir bir adama?

Takımda yer alan en az 3 yabancıyı yollarım. İçlerinde azda olsa Feghouliden umudum vardı. Ama eğer sezon öncesi ağır idman etkisi ile böyle değilse ( ki sanmıyorum ) Belhanda-maicon-Feghouli gönderilmeli. Carole denen andavalı hiç saymıyorum bile. Ve 4 5 oyuncu alınmalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt