#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon ve Akhisar maçlarında oyuna girmesi mükemmel 1 hareket.

DAKİKA 82'DE FEGHOULİ NEDEN OYUNA GİRDİ?
Performans vs. diye cevap verecekler hiç klavyesini yormasın katılmıyorum çünkü

Herhalde hoca gaz yetmiyor, birazda taktiksel birseyler anlatsan, bir hucum plani yapsak dedigi icin oynatilmiyordur.

Maci ceviremedigi icin haftaya tribunde oturup sinani izleyecektir.

Ben ümitliyim, haftaya oynatacak inşallah. Yine tempo düşmanı Sinan'ı kanatta oynatırsa, yuh derim başka da bir şey demem.

yetenek olarak takımın geri kalanından fersah fersah üstün olduğu top sadece ayağına temas ettiğinde bile kendini göstermektedir..

Ben ümitliyim, haftaya oynatacak inşallah. Yine tempo düşmanı Sinan'ı kanatta oynatırsa, yuh derim başka da bir şey demem.

Abi maç başlığında tamamen silmediğini düşünüyorum yazmışsın ama bu konuda gerçekten emin misin? Yani Alanya, paşa maçalrı gibi rahatlamış skorlarda kazanamak isteyeceği oynatmak yerine takımın psikolojisi bozulmuş, taraftarın sabrının sınandığı Trabzon ve Akhisar maçlarında alması kazanma mı yoksa mobbing mi sence?

Abi maç başlığında tamamen silmediğini düşünüyorum yazmışsın ama bu konuda gerçekten emin misin? Yani Alanya, paşa maçalrı gibi rahatlamış skorlarda kazanamak isteyeceği oynatmak yerine takımın psikolojisi bozulmuş, taraftarın sabrının sınandığı Trabzon ve Akhisar maçlarında alması kazanma mı yoksa mobbing mi sence?

Değildir inşallah olumlu düşünmeye çalışıyorum, hoca da niye aldığını bilmiyor olabilir onunda kafa gitti sanırım :D

Erzurum maçına ilk 11 çıkmazsa daha da oynamasın gerek yok.

Hocanın oynatmama sebebi ne sence ? Bilmediğimiz bir şey var büyük ihtimalle ben anlamlandıramıyorum, tamam feg beklentilerin altında kaldı ama yerine sinan'ı tercih etmek nedir yav mantık ne yani çözemiyorum.

Geçen sene mesela iyi değildi ama istekliydi, karakterle alakalı bir şey olacağını sanmıyorum zira belhanda gibi bir adam şans bulurken feghouli'nin bulamaması çok tuhaf.

dk 80 de girip 5 gol atmalıydı o zaman belki şansı olurdu

Galatasaray kendisinin kalitesinde bir oyuncuyu belki gelecek 10 yıl daha alamayacak ama biz elimizdekini yok ettik resmen gerçekten üzücü bu adamdan Rodrigues'in katkısını alsak devre arası çift hanelere çok rahat okurduk ama bizse yenildiğimiz deplasmanlarda mucize yaratmasını bekleyip, iç saha maçlarımızda kenardan izlemesini tercih ediyoruz, onu kazanmak adına.

Değildir inşallah olumlu düşünmeye çalışıyorum, hoca da niye aldığını bilmiyor olabilir onunda kafa gitti sanırım :D

Kafa gitmemiştir hocanın :) Bence farklı bir şey var bu meselede de neyse artık geçti gitti.

Yalnız şunu da ekleyelim Feghouli oynasa maç farklı mı olurdu emin değilim. Zira O'nun oynadığı bir çok deplasman maçında da senaryo farklı değildi açıkçası. Bence asıl sorun konuyla ilgili net açıklama yapılmaması ve yerine Sinan'ın oynaması. Neden haftalardır dökülen Sinan? Muğdat değil, Yunus değil ve hatta hocanın bizzat zikrettiği gerekirse önlü arkalı oynarlar Mariano ile dediği Linnes değil de Sinan? Hatta Ömer Bayram açık oyuncusu gerekirse o oynayabilir Gary ters kanada gidebilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt