- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
Kaybedilen maçta oyuna alınıp sol tarafa konmuş bir oyuncudur. Mobbing nedir? Nasıl yapılır?
Adama o dakikadan sonra sallayan bile vardı, adamı resmen yem diye atmak bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaybedilen maçta oyuna alınıp sol tarafa konmuş bir oyuncudur. Mobbing nedir? Nasıl yapılır?
Al iste.
HOCA BILIR tayfasi gelmis
Aynen herkesin attığı adımları gördük bugün.hocayı çok eleştiririm ,eleştrim bu maç özelinde değil ama bu adam bidon,adım atmaya mecali yok..
Ben ümitliyim, haftaya oynatacak inşallah. Yine tempo düşmanı Sinan'ı kanatta oynatırsa, yuh derim başka da bir şey demem.
Abi maç başlığında tamamen silmediğini düşünüyorum yazmışsın ama bu konuda gerçekten emin misin? Yani Alanya, paşa maçalrı gibi rahatlamış skorlarda kazanamak isteyeceği oynatmak yerine takımın psikolojisi bozulmuş, taraftarın sabrının sınandığı Trabzon ve Akhisar maçlarında alması kazanma mı yoksa mobbing mi sence?
Abi maç başlığında tamamen silmediğini düşünüyorum yazmışsın ama bu konuda gerçekten emin misin? Yani Alanya, paşa maçalrı gibi rahatlamış skorlarda kazanamak isteyeceği oynatmak yerine takımın psikolojisi bozulmuş, taraftarın sabrının sınandığı Trabzon ve Akhisar maçlarında alması kazanma mı yoksa mobbing mi sence?
Erzurum maçına ilk 11 çıkmazsa daha da oynamasın gerek yok.
Gelmesin hacı ne yaptı da bu noktaya geldi o bile belirsiz zaten.hoca 11e koymaz
zaten koysa da bu heriften daha hayir gelmez
Gelmesin hacı ne yaptı da bu noktaya geldi o bile belirsiz zaten.
Değildir inşallah olumlu düşünmeye çalışıyorum, hoca da niye aldığını bilmiyor olabilir onunda kafa gitti sanırım![]()