#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rod her deplasman macinda iyi oynamiyordu bu sefer feg is görüyordu.
bu adam cezalandirmak icin oynatilmyor.
ceza da bi yere kadar arkadas sonucta takimi cezalandirmis oluyorsun.
bukadari yeter, mesajini aldi ama artik oynamali.

DAKİKA 82'DE FEGHOULİ NEDEN OYUNA GİRDİ?
Performans vs. diye cevap verecekler hiç klavyesini yormasın katılmıyorum çünkü
Hala cevap bekliyorum.
Belhandayı yaptığı bütün ayıplara rağmen oynatıp(hemde CL maçı) Feghouli'yi fark yenilen maçlarda BİLLUR geçer gibi sonlarda oyuna alınmasına cevap arıyorum.
Hiç oynatmazsın,kadro dışı bırakırsın o zaman farklı konuşurum konuşursamda ama şuan??

Satmak istiyorsak hic oynatmiyarak tam tersini yapiyoruz. Elindeki kumasi defolu mal gibi sunuyorsun. Kim gelip alacak bu adami? Belki formsuz belki hocanin istediklerini yapmiyor ama adamda yetenek var 90 dakika yatip tek bir hamle ile 3 puani getirebilecek bir silah. Cikar taraftarin önüne eger düsündün kadar berbatsa zaten taraftar kendisini görmek istemez.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kafa gitmemiştir hocanın :) Bence farklı bir şey var bu meselede de neyse artık geçti gitti.

Yalnız şunu da ekleyelim Feghouli oynasa maç farklı mı olurdu emin değilim. Zira O'nun oynadığı bir çok deplasman maçında da senaryo farklı değildi açıkçası. Bence asıl sorun konuyla ilgili net açıklama yapılmaması ve yerine Sinan'ın oynaması. Neden haftalardır dökülen Sinan? Muğdat değil, Yunus değil ve hatta hocanın bizzat zikrettiği gerekirse önlü arkalı oynarlar Mariano ile dediği Linnes değil de Sinan? Hatta Ömer Bayram açık oyuncusu gerekirse o oynayabilir Gary ters kanada gidebilirdi.
Feg oynasa Mariano'yu da oynatırdı zaten asıl katkısı pas istasyonu olması. Hiç bir şey yapmasa bunu yapıyor.

Her şey koşmak mücadele etmek değil futbolda hoca nedense bunu dikkate almıyor 20 yıldır.

1537729493383.webp

bu adamin ölüsü oynar.
ölüsü 6 gol 9 asist yapti.
asist yapacak adam yok sag kanattan sinan oynuyor.
sinan iyi güzel ama ancak yedek olarak oynar.
joker iste adam geldimi golünü atiyor ama kesinlikle ilk 11 oyuncusu degil.
ha degil demekte istemiyorum ama kanat degil.
madem oynatacan birde forvet olarak dene, bugün mesela o forvet onyekuru kanat oynardi tam tersi yani.
neyse feg oynamali.

yav arkadaş ne anlatıyorsunuz feghouliyi robben yapmıssınız gene gecen senede bu arkadas oynuyordu :D genclerbirligi trabzon basaksehir kasımpasa malatya maclarını unuttunuz herhalde :D sinan büyük ihtimal artık forma sansı bulamayacak sonradan girer gecen yıl oldugu gıbı feghouli oynayacak basın toplantısından onu cıkardım ben görecez bakalım antalya deplasmanında nelere yapacak sorun deplamanda gsde takım oyunu yok antalyayada yenilirsek kimse şaşmasın

Beklentilerin altinda kaldi evet ama sahada hic bir sey yapmayan ve takima faydadan cok zarari olan Belhanda yerine sans bulmayi hak ediyor. Rotasyon oyuncusundan fazlasi olmayan Sinan yerine 100% oynamayi hak ediyor. Lokomotiv macinda Ozan, Maicon ve Mariano yedekte oturuyor, Feghouli'yi ise hoca kadroya almiyor, dusundurucu.

Deplasmanda kadroya yazılacak ilk 4-5 adamdan biridir bi kere beyni var adamın

Kariyerini koy yine sinanin önüne yazılması gerekir.
Şu adamı fenere versen bjkye versen sevinçten deliye dönerler. Biz yerine 24 yasina gelmiş ve hicbir basarisi olmayan gurbetci vasat birini oynatiyoruz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 numarada oynayabilir aslında, hem çok koşup ileri geri yapmadığı için idare ederiz. Hocanın bazı kindar davranışlarına cidden anlam veremiyorum. Feghouli çalışmıyor olabilir de Sinan mı çalışıyor acaba gerçekten merak ediyorum, ya da her pozisyonda lise öğrencileriyle top oynayan ilkokul çocuğu gibi kalan Emre mi? Feghouli 2 mevkide de 2'sinden de iyi oynar.

2-0 geridesin ve sen Feghouliyi oyuna sokuyorsun hemde 8 dkk kala.

Kusura bakmada hocam, cok sacamaladin.

Ben Feg olsam oyuna girmem. Sanki giripte maci cevirecek.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Yalnız bu topsuz oyunda oynamıyor... Önünde rakip elini kolunu sallaya sallaya geçiyor bu halen yürüyor.

Bundan dolayı oynanıyor ise sonuna kadar haklı hoca ama başka konu varsa bilemem artık.

Öyle vurdum duymaz oyunculara tahammülü olmaz hocanın pek çok üst seviye katkısı olmadıkça

Peh peh :D
Sinan cok kosuyor sanki

hoca feghouli konusunda cok hatalı,her ne yaptıysa özür diler hallolour.ya da bu kadar uzun süre şans vermemek olmaz.bence de forvet arkası oynamalı.ne emre ne belhanda ile olmaz şu an için.

normalde rüya görünce yazmam ama feghouliyi gördüm dün gece ,erzurumspor macıydı.2-1 alıyoduk.ilk golü eren attı.2.golü de feghouli attı.bu rüyalardan önce de 4-0lık 2 maç gördüm.biri kasımpaşa,biri moskova macıydı.inşallah artık oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt