#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erzurum maci hem Feghouli hem bizim icin bir sans. Ilk 11de baslayip, gol atarsa kendisinin özgüveni geri gelecektir

Söyle bir metin gördüm. Kaynak falan yok ama umuyorum ki doğrudur

Teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmede özür dileyen ve bu forma için savaşmaya hazır olduğunu bildiren Sofiane Feghouli: "Erzurum ve Porto maçlarında oynamak istiyorum. Herkese gerçek Feghouli'yi göstereceğim."

Hadi insallah soso

feg iyi oynamıs kötü oynamıs 1.konu bu degil hala bu anlayamayanlar var tinermi cekiyorsunuz kafalar kıyakmı geziyorsunuz

asıl konu ortada fol yok yumurta yok adamı şak diye birkerede sildi düsünün belhanda gibi paçalarından pislik akan bir adamı kazanmak icin yapmadıgı kalmadı

soso formsuz kosmuyor diyelim neden kazanmıyor ? akla tek şey geliyor ailesene anasına filan küfr etti baska acıklaması yok

feg iyi oynamıs kötü oynamıs 1.konu bu degil hala bu anlayamayanlar var tinermi cekiyorsunuz kafalar kıyakmı geziyorsunuz

asıl konu ortada fol yok yumurta yok adamı şak diye birkerede sildi düsünün belhanda gibi paçalarından pislik akan bir adamı kazanmak icin yapmadıgı kalmadı

soso formsuz kosmuyor diyelim neden kazanmıyor ? akla tek şey geliyor ailesene anasına filan küfr etti baska acıklaması yok

Hocam adamin antrenman performansini bilmiyoruz ki. Fatih hoca biliyor ve demek ki yeterli bulmuyor.

Sinan'ın antrenman performansı mükemmel herhalde de maçlarda sıçıyor o zaman.

Fatih Terim ne olursa olsun problem olunca onu saklamayan açıkça bunu yansıtan biri. Feghouli ile ilgili yaptığı demeçlerde adamın performansı dışında herhangi bir probleminin olmadığını belli etti. Buna benzer bir haber basına da yansımadı zaten. Feghouli'nin oynamaması ile ilgili elbette yorumlar yapılacak, yapıyoruz da. Ancak bilmemiz gerekir ki Feghouli veya 11'de olmayan farklı oyuncular oynayınca herşey birden bire değişmeyecek. Bütün maçları kazanmaya başlamayacağız. Yani takımın kötü sonuçlar almasının nedeni Feghouli veya herhangi bir futbolcunun ilk 11 başlamamasına bağlamak doğru bir yaklaşım olmaz. Bazı yorumlara bakınca; Feghouli ilk 11 başlarsa evrim geçireceğimiz beklentisi var.

Fatih Terim ne olursa olsun problem olunca onu saklamayan açıkça bunu yansıtan biri. Feghouli ile ilgili yaptığı demeçlerde adamın performansı dışında herhangi bir probleminin olmadığını belli etti. Buna benzer bir haber basına da yansımadı zaten. Feghouli'nin oynamaması ile ilgili elbette yorumlar yapılacak, yapıyoruz da. Ancak bilmemiz gerekir ki Feghouli veya 11'de olmayan farklı oyuncular oynayınca herşey birden bire değişmeyecek. Bütün maçları kazanmaya başlamayacağız. Yani takımın kötü sonuçlar almasının nedeni Feghouli veya herhangi bir futbolcunun ilk 11 başlamamasına bağlamak doğru bir yaklaşım olmaz. Bazı yorumlara bakınca; Feghouli ilk 11 başlarsa evrim geçireceğimiz beklentisi var.

Deplasmanda kilit açacak oyuncumuz yok, Garry arada yapıyor.

Feg oynayınca bekini de oyuna aktif bir şekilde sokuyordu, üstüne eleştirilse de Belhanda da olmayınca hücum hattındaki 4lü genelde manasız bir şekilde sahada dolaştılar.

Hocam adamin antrenman performansini bilmiyoruz ki. Fatih hoca biliyor ve demek ki yeterli bulmuyor.
Hocayı yeni tanıyorsun galiba yada tanimiyorsun ben terimi gayet iyi tanıyorum performanstan önce karaktere disipline önem verir belhanda denen at hırsızı yapmadığı rezillik kalmadı performansida ortada oynadığı her maç yediğimiz pozisyonlar ortada
Terim şahsi bir konu olmadan feghouliyi kesmezdi bu feguliyi ver bak zimbacinin eline neler yapıyor adam Q7 gibi bir manyağı 37 yaşında hala at gibi oynatıyor

Antreman performansi kötü olsa bile sirf taraftara kendisinin hakli olduna ortaya cikarmak icin ilk 11 de baslatirdim alin derdim istediniz adamin hali ortada birdaha feghouli demeyin der keserdim bu konuyu. Tam tersi de olabilir terim icin antremanda rezil performans gösterip ilk cikti macda harikalar yaratirsa busefer hoca tersde kalir. Feghouli ile bir sorun var nedir bilen yok. Bukadar para kazanip satamadin bir oyuncu varsa bunu birsekilde tekrar takima kazandirman sart oglu sart. Yok kafasina göre is yapiyorsa ozamand kadro disi birakacaksin baska cözüm yok

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca Feghouliyi oynattı diyelim.
Kötü oynarsa ki bence cok düşük ihtimal hoca haklı çıkmış olacak.
İyi oynarsa, ve bence çok iyi oynayacak. O zaman ne olacak ?
İmparator yanlış kararlar verdi Feghouliyi niye oynatmadı diyecek herkes.
Hoca hayatta 2.secenegin olduğu, riskli bir karar vermez.
Yani bu adam hiçbir maç oynatılmayacak.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftarın ham hayal kurduğu bir başka bitik oyuncu,gecen sene bu adam iki argümanla savunulurdu, sakat ve gol atıp asist yaptı.. gol ve asistleri bir mac dışındaki golü dışında boş beleş maclarda boş beleş pozisyonlarda oldu,yerine başka oyuncu olsa belki daha rahat yapacakdı. öncelikle bu adam ağır,adım atacak mecali yok ,dolayısı ile aynı pozisyonda oynayan en kötü oyuncu önüne geçiyor, mesela sinan ,geri gelip bekine yardım yapmaya çalışırken bu adamın onu yapacak mecali yok öte yandan hadi defansif katkı sıfır hucumda ne yapıyor denilince adam geçemez,yavaş çoğunlukla pas veremez tam bir balon lakin oynatılmadığı için taraftar bundan hayali bir kahraman yaratıyor . işin daha vahimi bu herif tam bir utanmaz ve sıkılmaz karakterli birisi,kendisine talip olan klüp olmasına rağmen utanmadan,sıkılmadak,kıçını oynatmadan klübün 4 milyon eurosunu aynen geçen sene hüplettiği gibi oturduğu yerden cebe indiriyor.

Şerafettin'in yazdıklarını görünce aklıma geleni tek bir isim var.

Şerafettin'in yazdıklarını görünce aklıma geleni tek bir isim var.

kardeş kesinlikle önyargım yok,özellikle oynatılıp satılmasını istiyorum lakin oynatılırsa bir şey yapmayacağınıda biliyorum.umarım devre arasına kadar bir kaç macda ben haksız çıkarımda feghouli iyi oynar..

Terim düşmanlarını konuda görmek mevcut

Konu ise Feg felan değil Terime duyulan nefret bunu görüyoruz

Görev başına arslan parçası. Akşam göster kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt