Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.247
- 72.849
- 5.188
dr.now u floryaya çağıralım şunun götünü zayıflatsın ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam etkili olmamasina ragmen bir sekilde tehlikeli oluyor, bilmiyorum nasil beceriyor ama bugün bile gole cok yaklasti.Son dakikada yaptığı hareketi kendi bile anlamamıştır
Etkili değildi form tutar umarım
Adam etkili olmamasina ragmen bir sekilde tehlikeli oluyor, bilmiyorum nasil beceriyor ama bugün bile gole cok yaklasti.
Valencia seviyesinde oynuyor olsa kimse maçlarda stres yapmaz rakibin defansının içinden geçer ama harbiden o seviyeden çok uzakta tek iyi yanı ayağı iyi ve durması gerektiği yeri hala biliyor Fatih hoca da o dönemlerine döndüremezse hiçbir hoca döndüremez umarım hoca kazanırSirf kaliteli ayak oldugu icin oynasa gecen sezon oldugu gibi her türlü istatistik yapar ama hala Valencia seviyesinde degil belli ki hic olmayacak ta
Turkiyede fiziğe dayalı futbol oynanıyor genelde ve nerdeyse tüm takımda fizik eksikliği görülüyor. Emre A. da oynadıgı maçlarda fizik olarak çok güçsüz görünüyordu.. Onyekuru , Fegouli, Emre guclenmeli..dk 60dan sonra felan girdi ama fizik olarak üstünlük kuramadı bile. hele son dakikalar kaptırdığı top yüzünden gol yiyorduk. dk 90 takımdaki en dinç adamlardan birisin (çalım atıp zaman geçirecek) ama topu kaptırıyorsun hemen oyalamıyorsun rakibi
şutu dışında bişey göremedik ama belhanda haininin yerine tercih ederim her türlü
futbol zekası.Adam etkili olmamasina ragmen bir sekilde tehlikeli oluyor, bilmiyorum nasil beceriyor ama bugün bile gole cok yaklasti.
topu uzaklastirip zaman kazanmak. Hoca azarladi ama. Oynatmaz daha'da ondan dolayi.KALİTE
ama son dakkada orta sahada çektiği röveşata neydi yav beni düşüncelere sevk etti.